Fost primar PSD de Huşi, desemnat candidatul PNG-CD la primăria municipiului

Fostul primar PSD de Huşi din perioada 1996 - 2004 a fost desemnat de către PNG Vaslui drept candidatul acestei formaţiuni pentru fotoliul de primar al aceluiaşi municipiu.

Urmărește
346 afișări
Imaginea articolului Fost primar PSD de Huşi, desemnat candidatul PNG-CD la primăria municipiului

Primăria municipiului Huşi (Imagine: www.primariahusi.ro)

După ce a reprezentat judeţul Vaslui şi în Parlamentul României în perioada 1992 – 1996 tot din partea social-democraţilor, Ioan Costin a hotărât să-şi dea demisia din PSD şi să candideze la funcţia de primar al Huşului din partea formaţiunii lui Gigi Becali.

Decizia de a renunţa la partidul care l-a propulsat şi susţinut mai bine de 12 ani în diferite funcţii vine la puţin timp după ce PSD şi-a anunţat un alt candidat la funcţia de primar pentru municipiul Huşi.

"Consider că locuitorii municipiului Huşi au nevoie de un om care ştie problemele oraşului şi mai ales care a făcut opt ani de administraţie. Doresc să revin în funcţie pentru a continua proiectele demarate în timpul ultimului mandat şi care nu au mai fost duse la bun sfârşit nici acum. Legat de demisia mea din PSD, motivul este unul personal pe care nu doresc să-l comentez", a declarat Ioan Costin.

Nici preşedintele organizaţie judeţene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, nu a dorit să facă vreo declaraţie pe această temă, întrebându-se retoric "câtă minte poate să aibă un om care, după ce a trăit atâţia ani în funcţii înalte pe spinarea PSD, fuge la un partid mult mai slab cotat".

În schimb, preşedintele PNG-CD Vaslui, Constantin Lupu, susţine că l-a acceptat pe Ioan Costin drept candidat al formaţiunii pe care o reprezintă datorită notorietăţii sale în rândul locuitorilor din Huşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici