Goran Bregovic va sustine un concert la Botoşani, la lansarea candidaţilor PNL

Goran Bregovic va susţine, în 8 mai, la lansarea candidaţilor PNL Botoşani pentru alegerile locale, un concert împreună cu orchestra sa, la această acţiune fiind invitaţi preşedintele PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu şi mai mulţi miniştri.

Urmărește
64 afișări
Imaginea articolului Goran Bregovic va sustine un concert la  Botoşani, la lansarea candidaţilor PNL

Goran Bregovic va sustine un concert la Botoşani, la lansarea candidaţilor PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Organizaţia PNL Botoşani a semnat deja un contract cu firma de impresariat care îl reprezintă pe artist, iar potrivit unor surse din interiorul PNL costurile acestui spectacol ar ajunge la 100.000 de euro, însă cei din conducerea filialei nu au confirmat, pe motiv că există anumite clauze de confidenţialitate în contract.

"Va fi un concert pentru locuitorii judeţului Botoşani, care va fi susţinut de Goran Bregovic. Îmi rezerv dreptul de a nu face publică suma. Contractul este confidenţial, nu am cerut noi, a cerut artistul, şi există anumite clauze de confidenţialitate. Cât despre bani, menţionez că PNL este un partid care are în interior oameni de afaceri puternici, care pot sustine o campanie foarte bine pusă la punct în judeţul Botoşani", a declarat secretarul general coordonator PNL Botoşani, Florin Ţurcanu.

Goran Bregovic va susţine un spectacol similar şi la Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici