Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, şi-a activat site-ul de campanie

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, şi candidatul acestei formaţiuni pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, şi-a activat, vineri, site-ul personal din care nu lipsesc galeria foto, comunicate de presă, un joc, dar şi multe caricaturi.

65 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, şi-a activat site-ul de campanie

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, şi-a activat site-ul de campanie (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vrut să-i dau drumul mai devreme, însă au fost colegi care mi-au spus să mai aşteptăm, pentru că, fiind un site de campanie, să nu avem probleme cu legea, în sensul că intram mai devreme în campanie decât prevede legea", a declarat Berceanu.

El mai spune că site-ul personal se adresează persoanelor cu "atitudine", care apelează des la internet.

Pe siteul liderului PDL Dolj se găseşte şi un sondaj de opinie, prin care cei care accesează pagina sa personală pot vota dacă îl vor sau nu în fruntea consiliului judeţean. De asemenea, vizitatorii site-ului au la dispoziţie comunicate de presă, o galerie foto, dar şi un joc prin care sunt îndrumaţi să "cucerească" într-un timp cât mai scurt întregul teritoriu al Judeţului Dolj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici