Sfântu Gheorghe: Candidaţii UDMR fac curat în casele oamenilor vârstnici

Candidaţii UDMR pentru Primăria şi pentru Consiliul Local Sfântu Gheorghe au lansat, miercuri, un program denumit "Super Sfântu”, în cadrul căruia vor participa zilnic, alături de voluntari, la acţiuni de curăţenie, iar la cerere vor face curat şi în casele oamenilor vârstnici.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Sfântu Gheorghe: Candidaţii UDMR fac curat în casele oamenilor vârstnici

Sfântu Gheorghe: Candidaţii UDMR fac curat în casele oamenilor vârstnici

Candidatul UDMR pentru Primăria Sfântu Gheorghe, deputatul Antal Arpad, i-a invitat pe ziarişti la o conferinţă de presă în aer liber, într-unul dintre cartierele municipiului.

Cu această ocazie, Antal Arpad a lansat programul "Super Sfântu", precizând că scopul acestuia este sensibilizarea locuitorilor oraşului în vederea participării la acţiuni de curăţenie a anumitor zone.

Potrivit lui Antal, candidaţii UDMR pentru Primăria şi Consiliul Local Sfântu Gheorghe şi voluntari vor participa, la diferite acţiuni, printre care şi curăţenia zone respective, iar dacă vor exista solicitări echipa "Super Sfântu” va face curăţenie în casele vârstnicilor.

"Dorim participarea a cât mai multor locuitori la acest proiect, chiar invităm localnicii să participe alături de noi la el. Interesul nostru ar fi să pornim un proces care poată merge pe termen lung, deoarece am avut experienţe neplăcute şi în anii precedenţi, când ne-am dus în anumite zone ale oraşului, am făcut curăţenie, iar dacă ne uităm acum este la fel de murdar ca înainte”, a spus candidatul UDMR la funcţia de primar al municipiului.

Potrivit lui Antal Arpad, programul "Super Sfântu” este lansat pe perioada campaniei, dar va continua şi după alegeri ca o acţiune a societăţii civile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici