Un maseur deschide lista cu candidaturi a UDMR pentru CJ Gorj

Un maseur în vârstă de 33 de ani deschide lista cu candidaturi a UDMR pentru Consiliul Judeţean Gorj, depusă luni la Biroul Electoral Judeţean, fiind urmat de o pensionară de 63 de ani, de un inginer şi de un administrator al unei firme private.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Un maseur deschide lista cu candidaturi a UDMR pentru CJ Gorj

Un maseur deschide lista cu candidaturi a UDMR pentru CJ Gorj

Tibor Zsigmund are 33 de ani şi este primul pe lista celor 32 de candidaţi pe care filiala judeţeană a UDMR îi propune pentru Consiliul Judeţean Gorj. Acesta este urmat de Ana Crişan, o pensionară de 63 de ani, din Rovinari, de un inginer şi de un administrator al unei firme private.

Lista a fost depusă de purtătorul de cuvânt al filialei, profesorul Marin Şerbănoaica Ilieş, care a declarat că formaţiunea politică nu va avea un candidat şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Acesta a precizat că UDMR are în Gorj circa 400 de membri, dintre care doar 150 sunt etnici maghiari.

Biroul Electoral Judeţean Gorj a înregistrat până luni, la ora 15.00, doar două candidaturi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, cele ale senatorului PRM Ilie Petrescu şi a actualului preşedinte Ion Călinoiu, din partea PSD. Partidele politice nu s-au grăbit nici ele să îşi depună listele cu candidaţi, până la aceeaşi oră fiind înregistrate doar listele PRM şi UDMR. Biroul Electoral Judeţean va primi candidaturi până marţi la ora 24.00, membrii acestuia fiind convinşi că toate partidele şi toţi candidaţii vor depune documentele pe ultima sută de metri.

Situaţia este aproape identică şi la Biroul Electoral Municipal din Târgu Jiu, unde doar candidatul PRM, Matei Nădrag, şi cel al PSD, actualul primar Florin Cîrciumaru, şi-au depus dosarele pentru a fi înscrişi pe buletinele de vot din 1 iunie.

PRM şi PSD au depus şi dosarele pentru candidaturile la Consiliul Municipal, cele ale Partidului Socialist Român fiind date înapoi reprezentanţilor săi pentru că documentele unor candidaţi nu erau complete.

Biroul Electoral Municipal îşi va încheia activitatea marţi, la ora 20.00, membrii acestuia urmând să lucreze începând cu ora 14.00, conform unui program stabilit anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici