- Home
- Comunicate
- BUCUREŞTI, (15.01.2025, 11:40)
5 cărţi esenţiale despre minte, emoţii, corp şi schimbări benefice pentru un nou început în 2025
5 cărţi esenţiale despre minte, emoţii, corp şi schimbări benefice pentru un nou început în 2025
![](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/5186/22648156/1/carti-esentiale-2025.jpg?width=728)
Ne dorim adesea să ne fie mai bine, să ne bucurăm de mai multă sănătate, vitalitate şi să aducem schimbări benefice în vieţile noastre. Însă pe lângă entuziasm şi rezoluţiile de moment, ne lipsesc adesea instrumentele pentru un început structurat şi, mai important, elementele care să ne motiveze pe parcurs şi să ne menţină voinţa la fel de puternică. Editura Trei vine în sprijinul celor care îşi doresc să afle cum se pot consolida cele mai profunde schimbări şi cum să folosim timpul în favoarea noastră. Fie prin metoda Metoda Timeboxing, din cartea cu acelaşi nume, sau înţelegând de unde vine Magia minţii şi De ce visăm, fie abordând subiectul fiziologiei noastre din Cântecul celulei sau descoperind cum funcţionăm în raport cu alimentaţia noastră şi cu societatea modernă în Pilula Magică. Beneficiile extraordinare şi riscurile tulburătoare ale noilor medicamente pentru slăbit, vă recomandăm un grupaj-ghid cu 5 cărţi esenţiale, concrete şi antrenante scrise de scriitori multi-premiaţi.
1. De ce visăm? Ce dezvăluie creierul adormit despre viaţa noastră aievea este o fascinantă incursiune pe urmele scopurilor şi potenţialului viselor. Urmărind studii de ultimă oră în domeniul visării şi date ştiinţifice, dr. Rahul Jandial, neurochirurg şi neurocercetător, ne arată cum să folosim visarea lucidă ca să exersăm talente din viaţa reală, cum să rescriem coşmarurile, ne spune ce dezvăluie visele despre cele mai profunde dorinţe ale noastre şi cum să căutăm în vise semne ale bolilor Parkinson sau Alzheimer. În tradiţia Respiraţiei lui John Nestor, De ce visăm deschide o uşă spre una dintre cele mai vechi funcţii vitale ale omului şi îi descătuşează potenţialul de a ne îmbunătăţi radical viaţa. Rahul Jandial, MD, PhD, conduce o echipă de specialişti în neuroştiinţe de la Laboratorul Jandial din City of Hope, un centru de cercetare şi tratare a cancerului din sudul Californiei. Profesor asociat în cadrul Departamentului de Neurochirurgie de la City of Hope, Dr. Jandial face intervenţii chirurgicale în spitale de pediatrie aflate în zone defavorizate din America Centrală, America de Sud şi Europa de Est, prin intermediul Asociaţiei Internaţionale de Neurochirurgie Pediatrică (INCA), o organizaţie nonprofit pe care a înfiinţat-o în 2003. Este autorul a zece cărţi academice şi a peste 100 de articole publicate în reviste de specialitate. În prezent, locuieşte la Los Angeles.
Comunicat publicat şi furnizat de Fabrica de PR
Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=20631
Versiunea: mobil | completa