Altex şi Mobexpert lansează un nou concept în retail: experienţa de shopping colaborativă

Altex şi Mobexpert lansează un nou concept în retail: experienţa de shopping colaborativă

Altex, liderul pieţei electro-IT din România, şi Mobexpert, cel mai iubit brand românesc de mobilier şi decoraţiuni, anunţă lansarea unui nou concept în retail: experienţa de shopping colaborativă. Această colaborare strategică va debuta odată cu inaugurarea centrului de produse şi servicii din estul Bucureştiului, în zona Pallady, planificată pentru vara anului 2025.

Construcţia noului centru de produse şi servicii a început în 2024 şi va cuprinde o suprafaţă totală de 16.000 mp. Centrul va fi dotat cu parcări subterane şi supraterane, precum şi cu staţii de încărcare electrice pentru maşini, reflectând angajamentul comun al celor două companii pentru sustenabilitate şi inovaţie.

"Scopul acestei colaborări este de a crea pentru clienţi un singur punct de atracţie care să întregească oferta de produse şi servicii, prin aducerea împreună a celor două branduri. Clienţii vor putea găsi tot ceea ce îşi doresc pentru un confort sporit acasă, într-un singur loc. Colaborarea a fost posibilă pentru că Altex şi Mobexpert împărtăşesc aceleaşi valori şi au un scop comun: de a crea proiecte valoroase pentru clienţii lor." a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex Romania.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Mobexpert SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19822

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici