Prima pagină » Comunicate » Comtim vă invită să descoperiţi autenticitatea culinară

Comtim vă invită să descoperiţi autenticitatea culinară

Comtim vă invită să descoperiţi autenticitatea culinară în cadrul Festivalului -Concurs D'ALE PORCULUI

În perioada 2-3 decembrie, Oradea devine scena celei de-a X-a ediţii a Festivalului-Concurs D’ALE PORCULUI. Un eveniment de referinţă în peisajul gastronomic românesc, susţinut cu mândrie de Comtim, brandul românesc cu o tradiţie de peste jumătate de secol în producţia de carne de porc.

D’ALE PORCULUI din Bihor reprezintă mai mult decât un simplu festival-concurs. Este păstrătorul tradiţiei gastronomice româneşti. În prima zi de concurs se vor întrece echipe ale comunelor din Bihor şi invitatele lor din ţară şi din străinătate, iar a doua zi, echipe de profesionişti, în cadrul Ediţiei a II-a a „D’ALE PORCULUI PRO”!

Echipa oraşului Nădlac din judeţul Arad va oferi un moment special de „zestre culinară” cu degustare de „cârnaţi de Nădlac” cu „boia de Nădlac” şi preparaţi cu produse din porci crescuţi în România, o campanie naţională „Zestre Culinară” de conservare a patrimoniului culinar multietnic şi multicultural din cadrul proiectului de diplomaţie culinară propus de Romana Rista – Fata care găteşte cu flori, şi susţinut de COMTIM.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18698