Primul sistem de franciză românesc pentru restaurant/pizzerie, Bella Italia, continuă să se extindă. Conceptele de afacere adaptate condiţiilor dificile actuale şi-au dovedit eficienţa, iar partenerii din reţea s-au convins că au făcut alegerea corectă.
Reţeaua de pizzerii Bella Italia are deja zeci de locaţii proprii şi în franciză, ultima dintre ele fiind inaugurată, recent, în cadrul complexului Iris-Auchan din Cluj-Napoca. “Conceptul de food-truck, cel mai mic dintre cele patru ale sistemului, a fost aplicat în cel mai mare oraş din Transilvania. Am primit o cerere şi am onorat-o. Am apreciat şi zona de food din parcare, cu mai mulţi competitori. Acesta şi cel de Pizza Express au făcut diferenţa în vremea pandemiei. În ultimii doi ani, în timp ce industria HoReCa a avut de suferit, diversitatea conceptelor Bella Italia a salvat afacerea. Când restaurantele şi-au încetat activitatea, food-truck-urile şi locaţiile bine alese pentru Pizza Express ale francizei noastre au funcţionat neîncetat, făcând ca efectele catastrofale ale pandemiei, cu care s-au confruntat mulţi dintre întreprinzătorii din domeniu, să fie resimţite doar în mică măsură în cadrul companiei noastre. Francizaţii noştri şi-au continuat activitatea, ceea ce ne întăreşte convingerea că am anticipat corect evoluţia pieţei. Cele două concepte au mers neaşteptat de bine şi îi îndemn pe toţi cei care vor să-şi schimbe viaţa şi să apeleze la varianta francizei să intre în familia Bella Italia”, a declarat Iulian Zamfir, fondatorul reţelei de franciză.
Comunicat de presă furnizat şi asumat de PROFIT SYSTEM SERVICES SRL
Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15754