Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Raiffeisen Bank România şi Raiffeisen Rent au încheiat un parteneriat strategic cu SIXT Group România pentru a pune la dispoziţia companiilor şi persoanelor fizice din piaţa locală o gamă diversă de servicii de mobilitate personalizate, inclusiv servicii de rent a car, leasing operaţional şi management de flotă pentru autoturisme şi vehicule comerciale de până la 3,5 tone.

Prin acest acord, Raiffeisen Bank România şi Raiffeisen Rent au ales SIXT Group România ca partener de mobilitate pentru a răspunde nevoilor clienţilor corporate şi retail ai băncii şi ale partenerilor săi.

Parteneriatul face parte din strategia Raiffeisen Bank România de a continua să se concentreze pe serviciile bancare şi, în acelaşi timp, de a-şi lărgi gama de produse cu soluţii de mobilitate operaţională pentru clienţii săi.

Prin acest parteneriat strategic, Raiffeisen şi SIXT îşi propun să faciliteze accesul la serviciile de mobilitate atât companiilor, cât şi persoanelor fizice din piaţa românească.

 

 

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19209

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici