Hanul Boieresc şi Chef Alex Petricean dau gust amintirilor într-o nouă serie de reţete cu poveste

Hanul Boieresc şi Chef Alex Petricean dau gust amintirilor într-o nouă serie de reţete cu poveste

Reţetele pot fi urmărite în miniseria online Memoria gustului de vară, realizată de PENNY

Campania Memoria gustului de vară a ajuns anul acesta la cel de-al patrulea sezon. Protagonistul Alex Petricean a dezvăluit şi de această dată informaţii valoroase despre bucătăria de vară a românilor pentru pasionaţii care gătesc şi consumă cu plăcere preparate reinterpetate cu ingrediente de calitate.

Dupa ce proiectul a debutat în 2021 sub forma unei simple serii video de cook & travel, în 2022 au fost explorate destinaţii spectaculoase din întreaga ţară, aflând legende de la ghizi locali, iar în 2023 călătoria culinară a continuat prezentând sfaturi utile despre diferite tehnici de gătit la foc deschis.

Anul acesta, noua serie de reţete este inspirată chiar de poveştile şi amintirile oamenilor. Chef Alex Petricean a implicat comunitatea sa şi comunitatea PENNY de pe Instagram în procesul de alegere al reţetelor. El a rugat publicul online să lase în comentarii amintiri legate de preparatele de odinioară, poveşti despre reţete care le trezesc oamenilor gustul amintirilor din copilărie. Chef Petricean a fost bucuros să se lase inspirat de povestirile comunităţii şi cele care i-au atras atenţia au fost alese pentru a fi reinterpretate în cadrul seriei video, cu ajutorul produselor 3RO Hanul Boieresc de la PENNY.

Comunicatul publicat şi furnizat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19991

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici