Hisense îmbunătăţeşte experienţa de vizionare UEFA EURO 2024™, cu tehnologia ULED TV de 100 inchi

Hisense îmbunătăţeşte experienţa de vizionare UEFA EURO 2024™, cu tehnologia ULED TV de 100 inchi

Hisense, lider global în domeniul electrocasnicelor şi televizoarelor, duce experienţa de vizionare a meciurilor de fotbal UEFA EURO 2024™ la noi standarde fascinante, graţie tehnologiei de afişare ULED TV de 100 inch.

Hisense ocupă locul 1, la nivel mondial, în materie de televizoare de 100 de inci atât în 2023, cât şi în primul semestru din 2024 şi, în calitate de partener oficial al UEFA EURO 2024™, invită iubitorii de tehnologie în era televizoarelor de 100 de inci, oferind vizionarea meciurilor de fotbal pe televizoare LED cu cele mai mari dimensiuni din industrie.

Hisense invită iubitorii de tehnologie în era televizoarelor de 100 inchi

Pasionaţii de tehnologie pot avea acces la experienţe imersive de gaming pe un ecran de 100 inch, prin intermediul mai multor linii de produse Hisense TV, care oferă cele mai noi tehnologii de imagine şi audio. Descoperiţi o experienţă de vizionare pe un ecran cu o dimensiune de trei cifre, având garanţia unui brand global. Televizoarele Hisense de 100 inchi sunt verificate şi testate pe piaţă, cu o tehnologie de afişare perfecţionată pentru orice distanţă de vizionare.

 

Comunicat publicat şi furnizat de Gorenje

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19882

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici