NETOPIA şi idEA te invită la WarmUP Event: descoperă eComm Accel

NETOPIA şi idEA te invită la WarmUP Event: descoperă eComm Accel

NETOPIA şi Institutul de Excelenţă în Antreprenoriat (idEA) anunţă cu entuziasm evenimentul de lansare WarmUP Event al programului eComm Accel, care va avea loc miercuri, 19 iunie 2024, la Commons Unirii, începând cu ora 18:00.

eComm Accel este un program intensiv destinat afacerilor care vor să crească rapid, oferind mentorat, training-uri specializate şi acces la o reţea de specialişti şi investitori. Scopul acestui program este de a sprijini business-urile online să îşi accelereze dezvoltarea şi să îşi crească veniturile într-un ritm accelerat.

"Prin programul eComm Accel, antreprenorii din domeniul ecommerce vor beneficia de suport prin mentorat, training-uri specializate şi acces la o reţea de specialişti şi investitori. Scopul nostru este să sprijinim accelerarea dezvoltării afacerilor online şi creşterea solidă şi sustenabilă a veniturilor." a declarat Felix Crisan, CEO NETOPIA.

 

Comunicat furnizat si asumat de 2ActivePR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19646

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici