Noul ambasador al Autovit.ro în România: Cristiana Oprea, pilot de raliuri şi jurnalist auto

Noul ambasador al Autovit.ro în România: Cristiana Oprea, pilot de raliuri şi jurnalist auto

Autovit.ro, cea mai mare platformă auto online din România, cu o experienţă de 24 de ani pe piaţa locală, anunţă parteneriatul cu Cristiana Oprea, pilot de raliuri, jurnalist auto şi fondatoarea platformei „Femei în Motorsport”. Începând din această lună, Cristiana Oprea devine ambasadorul brandului Autovit, parte a OLX Group.

Urmându-şi pasiunea pentru maşini, Cristiana face trecerea de la arhitectură la motorsport, cu certitudinea că la volan va putea schimba lumea în bine, iar în 2015 debutează în cadrul competiţiei Cupa Dacia din Campionatul Naţional de Raliuri. Patru ani mai târziu, ajunge prima româncă pilot care a concurat în Campionatul European de Raliuri, la o etapă în afara ţării. Anul 2022 aduce o nouă performanţă, Cristiana fiind prima femeie pilot din România care participă la Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC. După ce a luat parte la singurul campionat electric de raliu din lume, în 2024, Cristiana concurează în Campionatul European de Raliuri. De asemenea, cariera în motorsport este completată de cea de jurnalist auto, Cristiana semnând de mai bine de opt ani articole pentru diverse platforme, dar şi pentru blogul personal, cristianaoprea.ro.

Lansarea colaborării are loc odată cu startul noi campanii naţionale - „Tot ce-ţi trebuie pentru autodepăşire”, o poveste despre diversele etape din viaţă, fiecare aducând cu sine nevoi, dorinţe şi maşini diferite, alături de partenerul de încredere, Autovit.ro, care însoţeşte consumatorii în continuarea călătoriei lor.

 

Comunicat furnizat şi asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19738

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici