Raiffeisen Bank România a finalizat selecţia pentru MoonShotX

22 de companii locale vor începe drumul spre scalare

Raiffeisen Bank România a finalizat procesul de selecţie pentru MoonShotX – proiect unic pe piaţa locală, prin care susţine companiile cu cifră de afaceri între 5 milioane şi 50 de milioane de euro (Mid-Corporate) să-şi extindă afacerea pe plan regional.

După o perioadă de selecţie de 3 luni, au fost selectate 22 de companii dintr-un total de peste 760 de companii analizate. Din juriul care a ales companiile au făcut parte 25 de mentori şi parteneri din program, din companii precum Raiffeisen Bank România, Microsoft, IBM, DLA Piper, etc.

În decizia de selecţie, membrii juriului au luat în calcul: produsul / modelul de business propus pentru scalare; nivelul de tehnologizare şi de inovaţie al companiei; impactul social şi de sustenabilitate; capacitatea echipei de a susţine scalarea din punct de vedere operaţional şi agilitatea cu care companiile respective pot scala.

 

Comunicatul publicat şi furnizat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=20109

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici