Când mănânci, de unde ştii că alimentele sunt sigure?
Pentru că pune mereu consumatorii în centrul preocupărilor sale, TRANSAVIA, liderul pieţei de carne de pui din România, a creat pentru ei un mini-ghid cu sfaturi practice pentru alegerea cărnii de pui sigure şi sănătoase.
Dedicat în principal celor care apreciază o „carne albă”, fragedă, cu gust savuros şi conţinut redus de grăsimi, acest mini-ghid este cu atât mai util cu cât carnea de pui este unul dintre alimentele de bază pe masa românilor, asigurând un aport semnificativ din necesarul zilnic de proteine (aproximativ 50g). Concret, un prânz format din legume şi din 200g de piept de pui la grătar furnizează 44g de proteine, iar două pulpe superioare dezosate, fără piele (aproximativ 250g) cu legume asigură un aport de 47g proteine.
Comunicat furnizat şi asumat de WhitePress SRL
Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18045