Sezamo anunţă deschiderea sezonului de verdeţuri, în parteneriat cu peste 40 de producători locali

Publicat: 07 03. 2024, 10:11
Actualizat: 07 03. 2024, 10:13

Supermarketul online Sezamo anunţă deschiderea sezonului de trufandale, în urma unui parteneriat cu peste 40 de producători locali, majoritatea din proximitatea Bucureştiului. Anul trecut, 8 din 10 coşuri conţineau cel puţin o trufanda, iar supermarketul se aşteaptă anul acesta la creşteri. Ca în 2023, şi anul acesta, vedetele sezonului rămân ceapa verde, ridichile roşii şi salata proaspătă.

Oferta supermarketului include un sortiment complet de verdeţuri locale: pătrunjel, pătrunjel creţ, eco pătrunjel, mărar, ceapă verde, leuştean, ridichi albe legătură, kale ecologic verde şi roşu, diverse tipuri de salate (de la lollo bionda la pak choi produs local) măcriş, lobodă, usturoi verde, leurda, urzici. Sortimentaţia este completată cu specialităţi internaţionale precum hasmaţuchi, tarhon, fasole verde din Kenya, sparanghel ECO din Italia, porumb proaspăt din Senegal, cartofi noi ECO din Egipt şi Italia.

„Suntem mândri de calitatea fructelor şi legumelor noastre, astfel că am decis ca în acest nou sezon să le oferim clienţilor şi mai multe opţiuni gustoase, de la producători locali. Ne respectăm astfel angajamentul de a fi, pe lângă supermarket online, o piaţă de legume completă, cu produse pe gustul clienţilor noştri. Producătorii de fructe şi legume locali sunt în continuare invitaţi să ni se alăture”, a declarat Cristian Sălceanu, CEO Sezamo.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Sezamo

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19130