SGS, CLASATĂ PRINTRE CELE MAI SUSTENABILE 10 COMPANII DIN LUME DE CĂTRE TIME ŞI STATISTA

SGS, CLASATĂ PRINTRE CELE MAI SUSTENABILE 10 COMPANII DIN LUME DE CĂTRE TIME ŞI STATISTA

SGS anunţă includerea sa în lista realizată de TIME şi Statista a celor mai sustenabile companii din lume în 2024. SGS s-a clasat pe locul 6 din 500 de corporaţii la nivel global şi ocupă prima poziţie în sectorul de testare, inspecţii şi certificare (TIC).

TIME şi Statista au evaluat de-a lungul vremii, folosind o metodologie riguroasă şi transparentă, peste 5.000 de companii pe baza unor parametri precum ratingurile externe de sustenabilitate şi angajamentele asumate, practicile de raportare corporativă şi gestionarea responsabilă a mediului şi a aspectelor sociale.

Scorul ridicat obţinut de SGS întăreşte obiectivul său ambiţios de reducere a emisiilor de carbon - emisii net zero până în 2050, obiectiv verificat de Science Based Targets. Ceilalţi factori luaţi în considerare includ implementarea proiectelor de eficienţă energetică, utilizarea energiei regenerabile pentru 97% din consumul total al firmei, aderarea la UN Global Compact, includerea în Anuarul S&P Global Sustainability şi recunoaşterea de către CDP drept companie de top în sfera sustenabilităţii. În plus, SGS este dedicată diversităţii, având 31,9% din poziţiile de conducere ocupate de femei.

 

Comunicat furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19804

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici