SITECH România: Un deceniu de inovaţie şi tehnologie avansată pentru industria construcţiilor

SITECH România: Un deceniu de inovaţie şi tehnologie avansată pentru industria construcţiilor

SITECH România Construction Technology, distribuitor autorizat Trimble, a aniversat 10 ani de activitate în România. Acest moment important a fost sărbătorit de echipa SITECH România şi de partenerii săi într-un cadru inedit la Creative Hub Voice & Visibility, studiourile Andreei Marin, ocazie cu care misiunea companiei de a furniza soluţii tehnologice de vârf pentru transformarea industriei construcţiilor a fost reafirmată şi consolidată.

Înfiinţată în 2014, SITECH România a avut o misiune clară încă de la început: să revoluţioneze sectorul construcţiilor din România prin implementarea celor mai avansate soluţii tehnologice. Redefinind standardele de eficienţă şi precizie, SITECH România a evoluat rapid ca partener de încredere pentru firmele de construcţii din toată ţara.

De-a lungul celor 10 ani de activitate, SITECH România a devenit un nume de referinţă în domeniul construcţiilor şi a oferit o gamă completă de soluţii tehnologice avansate pentru sectorul construcţiilor, menite să crească productivitatea şi eficienţa pe şantiere. Printre acestea se numără echipamente de topografie de înaltă precizie, sisteme avansate de ghidare a utilajelor, suport tehnic de înaltă calitate, precum şi software dedicat gestionării eficiente a proiectelor de construcţii.

 

Comunicatul publicat şi furnizat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=20115

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici