Smithfield România, cel mai mare crescător de porci şi producător de carne de porc din ţară, aniversează 20 de ani de activitate. Sub deviza „Hrană bună. În mod responsabil.” compania sărbătoreşte două decenii de excelenţă dedicaţi misiunii de a revitaliza producţia cărnii de porc din România.
Smithfield România joacă azi un rol esenţial în dezvoltarea industriei de carne de porc din ţara noastră. De la preluarea primei unităţi de producţie în 2004, Smithfield România a transformat complet industria din ţară, devenind un model de eficienţă şi calitate dezvoltând sustenabil operaţiunile brandului Comtim, născut în Banat. Compania deţine în Vestul ţării operaţiuni de creştere a porcilor şi unităţi de producţie şi prelucrare carne ce dispun de tehnologie de ultimă generaţie şi care asigură o capacitate totală de procesare de aproximativ 1 milion de capete anual.
„Încă la începutul operaţiunilor în 2004, prin intermediul investiţiilor strategice, Smithfield România a devenit un pilon important al economiei locale şi un exemplu de dezvoltare sustenabilă în domeniul agricol şi alimentar. Compania a prioritizat de-a lungul timpului dezvoltarea echipei, precum şi investiţii în modernizarea şi extinderea punctelor de lucru, asigurându-se că fiecare etapă a procesului de producţie integrată respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă alimentară.” declară Goran Panici, Director General Smithfield România.
Comunicat furnizat si asumat de Smithfield Romania SRL
Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19706