Studiu Up România: Aproape 35% dintre respondenţi aleg să meargă la restaurant în pauza de masă
Ofertele speciale, reducerile exclusive şi o pauză de masă mai lungă i-ar face pe cei mai mulţi dintre cei care au răspuns chestionarului să ia prânzul la restaurant.
Într-un studiu online realizat recent, Up România a analizat obiceiurile şi preferinţele a peste 2.900 de respondenţi din România, utilizatori ai cardului Up Dejun, cu privire la pauza lor de masă la restaurant. Peste jumătate dintre cei care au răspuns chestionarului (54,5%) au spus că nu au o rutină în acest sens şi că ies o dată pe lună sau chiar mai rar, în timp ce doar 4,6% obişnuiesc să iasă foarte des la restaurant, de cinci până la şapte ori pe săptămână.
Potrivit aceluiaşi studiu, cea mai comună metodă de organizare a pauzei de masă la serviciu este prin aducerea unui pachet de acasă (48,8%), în timp ce doar 6,6% dintre respondenţi aleg să iasă la un restaurant cu colegii.
Comunicat furnizat si asumat de UP ROMANIA
Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19295