TechVentures Bank adoptă soluţia Allevo FinTP-Instant

TechVentures Bank adoptă soluţia Allevo FinTP-Instant

Allevo anunţă implementarea cu succes a soluţiei FinTP-Instant la TechVentures Bank. Soluţia conectează banca la serviciul de Plăţi Instant operat de TransFonD şi procesează instrucţiunile de plată conform cerinţelor se sistem.

Serviciul de Plăţi Instant asigură transferul banilor între bănci în mai puţin de 10 secunde, valoarea acceptată a unei plăţi fiind de până în 50.000 de lei. O astfel de plată poate fi efectuată oricând (24/7/365) între clienţii băncilor participante la serviciul de Plăţi Instant.

FinTP este soluţia Allevo care conectează aplicaţii interne bancare la sisteme externe precum SWIFT, Transfond, Eurosystem. FinTP asigură procesarea în regim STP (straight through processing) a tranzacţiilor intermediate de toate aceste sisteme.

 

Comunicat publicat şi furnizat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19876

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici