Tranziţia către o economie verde este obligatorie pentru toate statele semnatare ale acordului de la Paris, dar nu este o tranziţie care se va întâmpla peste noapte. Dificultăţi există în toate sectoarele economice şi cu atât mai mult în cel al construcţiilor, unde factorul financiar contează foarte mult. De reţinut este că nu toate sectoarele de reducere a emisiilor au ţintă zero în 2030. Sunt şi zone în care nu se va putea atinge ţinta zero, nu va putea fi totul verde şi vor fi şi elemente care vor fi amânate pentru o dată ulterioară.
Până atunci, vedem că finalul de an 2023 vine cu provocări în economia românească. Pentru aceste provocări, Bergerat Monnoyeur propune o serie de soluţii: „Oferim în primul rând sustenabilitate, care înseamnă în esenţă utilizarea a mai puţine filtre şi fluide, mai multe componente reciclabile, cu o amprentă de carbon redusă. Apoi sunt costurile de operare, care se pot reduce printr-un consum mai mic de combustibil şi cheltuieli de întreţinere mai mici. Suntem recunoscuţi ca fiind „best in class” pentru siguranţă, calitate, fiabilitate şi durabilitate. De altfel, nu cred că există un şantier mare în România unde să nu se afle şi echipamente Cat, vândute de noi. Pe partea de tehnologie, oferim opţiuni avansate în beneficiul siguranţei şi confortului operatorului, iar pe partea de productivitate oferim performanţe conform standardelor din industrie, fără compromisuri în ceea ce priveşte versatilitatea. Pe zona de conectivitate avem monitorizarea de la distanţă a indicatorilor cheie şi a stării de sănătate a utilajelor prin intermediul VisionLink, iar pe zona de suport avem susţinerea oferită de dealer prin intermediul unei echipe complexe şi dedicate”, arată Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur.
Comunicat furinzat şi asumat de All For You Consulting
Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=18724