Vara asta facem marea schimbare! 6 cărţi pentru cea mai bună formă fizică şi psihică, la Editura Trei

Vara asta facem marea schimbare! 6 cărţi pentru cea mai bună formă fizică şi psihică, la Editura Trei

 

Subiectul vast al sănătăţii, nutriţiei şi a unui stil de viaţă echilibrat face ca demersul unei schimbări în această direcţie să fie dificil de abordat pentru cei care doresc să se informeze corect şi consecvent. Topul celor şase ghiduri esenţiale de la Editura Trei reprezintă un punct de plecare foarte bine documentat, care include autori cu experienţă vastă în aceste domenii, unii dintre cei mai renumiţi experţi mondiali în nutriţie, psihologie şi longevitate, cele mai relevante descoperiri şi noutăţi ştiinţifice, alături de exerciţii practice şi exemple concrete.

 

1. Sănătate, longevitate, vitalitate – acestea sunt deziderate universale şi totul ar trebui să înceapă din copilărie şi din farfurie, consideră dr. Alina Epure, autoarea cărţii recent lansate la Editura Trei, Secretul longevităţii şi vitalităţii. Medicina stilului de viaţă. Ea scoate medicina stilului de viaţă din şabloanele obişnuite, arătând că acest domeniu trebuie să se raporteze permanent la nevoile omului modern şi că un stil de viaţă sănătos nu înseamnă doar câteva exerciţii la sală, sfaturi copy/paste sau diete împrumutate de la colega de birou. E un ritual cotidian, ajustat încontinuu şi aplicat cu perseverenţă, pentru a găsi armonia dintre trup, minte şi suflet. Medicina personalizată practicată de dr. Alina Epure, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul biochimiei şi al medicinei longevităţii, folosind ultimele tehnologii şi noutăţi din lumea medicală ştiinţifică, reprezintă startul pentru armonia Minte-Trup-Suflet.


Secretul longevităţii şi vitalităţii. Medicina stilului de viaţă este „o lucrare extraordinară, scrisă din perspectiva unei specialiste cu o pregătire temeinică în domeniul biochimiei şi al nutriţiei, cartea de faţă mi se pare de o importanţă covârşitoare datorită abordării psihologice a problemei longevităţii — bazată pe o solidă documentare ştiinţifică —, întrucât ceea ce defineşte fiinţa umană este în primul rând sfera psihologică, darul gândirii, al autoreflectării", afirmă prof. univ. dr. Constantin Dumitru Dulcan.

Comunicat furnizat şi asumat de FABRICA DE PR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici