- Home
- Coronavirus
- (14.10.2020, 08:16)
- Bogdana Gusuleac
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Compania Eli Lilly întrerupe testările pentru medicamentul anti COVID-19, din motive de siguranţă. Donald Trump a primit aceeaşi formă de medicament
- Compania Eli Lilly a anunţat că proiectul de testare al medicamentului cu anticorpi COVID-19, sponsorizat de guvern şi similar cu tratamentul pe care l-a urmat şi Donald Trump, a fost oprit din motive de siguranţă.
- Decizia celor de la Eli Lilly vine la o zi distanţă după ce Johnson&Johnson a anunţat că întrerupe testarea pentru vaccinul lor experimental, din cauză că unul dintre participanţii la studiu se simte rău.
- Vaccinul era testat în rândul pacienţilor COVID-19 internaţi în spital, casele de bătrâni şi alte instituţii de îngrijire a bolnavilor.
Urmărește
4952 afișări
sursa foto: profimedia
Compania Eli Lilly a anunţat că proiectul de testare pentru anticorpi COVID-19, sponsorizat de guvern şi similar cu tratamentul pe care l-a urmat şi Donald Trump, a fost oprit din motive de siguranţă. Trump a susţinut medicamentul produs de Eli Lilly, cât şi tratamentul cu anticorpi de la Regereron Pharma, într-un video pe care l-a postat în săptămâna după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
Anunţul vine după ce recent, la începutul lunii, compania Eli Lilly a anunţat că a aplicat pentru o autorizaţie de urgenţă, privind vaccinarea bolnavilor COVID-19 cu forme uşoare, cu antitodul dezvoltat de ei, LY-CoV555. În septembrie, Eli Lilly a depus cererea după ce datele indicau că LY-Cov555 a ajutat la reducerea perioadei de spitalizare şi rata de internare la ATI a pacienţilor cu COVID-19.
Totodată, decizia celor de la Eli Lilly vine la o zi distanţă după ce Johnson&Johnson a anunţat că întrerupe testarea pentru vaccinul lor experiment, din cauză că unul dintre participanţii la studiu se simte rău. Compania nu ştie dacă persoana în cauză a primit vaccinul sau un placebo.
De asemenea, şi testările pentru vaccinul dezvoltat de cei de la AstaZeneca au fost întrerupte de mai bine de o lună, după ce unul dintre voluntarii din UK a început să se simtă rău. Totuşi, în acest caz, testările au continuat la nivel local, în alte ţări.
Purtătorul de cuvânt Eli Lilly, Molly McCully: Din motive de siguranţă, board-ul celor de la monitorizare a recomandat să sistăm testarea. Lilly va adopta decizia, pentru a proteja sănătatea tuturor pacienţilor participanţi la studiu.
Vaccinul era testat în rândul pacienţilor COVID-19 internaţi în spital, casele de bătrâni şi alte instituţii de îngrijire a bolnavilor.
Administraţia pentru Alimente, Medicamente şi Insistutele Naţionale de Sănătate nu au comentat încă decizia celor de la Eli Lilly.
Proiectul de testare al vaccinului dezvoltat de compania Eli Lilly, ACTIV-3, a început în august şi îşi propune să facă testări pe un eşantion de 10.000 de pacienţi, din Statele Unite. Studiul compară reacţiile pacienţilor care primesc medicamentul pe bază de anticorpi dezvoltat de ei, alături de un antiviral dezvoltat de Gildes Sciencs, Remdesivir, versus pacienţii care primesc tratament doar pe bază de Remdesivir.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe