Cum ar opri vaccinul anti COVID-19 răspândirea coronavirusului. În acest moment, sunt peste 200 de vaccinuri în dezvoltare

  • După ce 60-70% din populaţia lumii se va vaccina, pandemia se va sfârşi
  • O parte a populaţiei refuză să se vaccineze
  • Sunt 200 de vaccinuri în dezvoltare, din acest moment
Urmărește
1760 afișări
Imaginea articolului Cum ar opri vaccinul anti COVID-19 răspândirea coronavirusului. În acest moment, sunt peste 200 de vaccinuri în dezvoltare

Toată lumea aşteaptă vaccinul, chiar şi tu. Nu doar apariţia lui va fi un moment important, ci şi cum se va organiza campania de vaccinare. Medicul infecţionist, Adrian Marinescu, îţi spune că  va trebui vaccinată mai bine de jumătate din populaţia lumii, pentru ca luminiţa din capătul tunelului să se vadă. Ce ne facem, însă, cu cei care refuză imunizarea? Medicul spune că trebuie să ne înarmăm cu răbdare. O campanie de informare ar fi binevenită.

Adrian Marinescu, medic infecţionist: „Un vaccin, din momentul în care este obţinut, el trebuie să fie produs pe scară largă, trebuie să fie distribuit, trebuie să fie o campanie pentru fiecare ţară în parte. Trebuie să fie o acţiune care se desfăşoară într-un anumite fel. Probabil că în jur de 60-70%, ar fi un procent minim necesar de imunizare, ca lucrurile, într-adevăr, să se vadă. Să putem discuta de un moment de încheiere pentru pandemie.”

În acest moment, sunt peste 200 de vaccinuri în dezvoltare, în stadii clinice, iar 8 în stadiul final al testării. Şi noi avem un vaccin în dezvoltare, la Institutul OncoGen din Timişoara, în colaborare cu indienii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici