- Home
- Coronavirus
- BUCUREŞTI, (09.04.2021, 10:30)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Decizie în Franţa. Ce se întâmplă cu cei care au primit prima doză de AstraZeneca
- Persoanele cu vârsta sub 55 de ani care au primit prima doză de AstraZeneca în Franţa vor face rapelul cu un alt vaccin coronavirus, indiferent dacă au avut sau nu reacţii adverse.
- Institutul Superior de Sănătate a suspendat pe 19 martie administrarea vaccinului AstraZeneca pentru cei care au sub 55 de ani.
- Olivier Véran a indicat că această situaţie priveşte „aproape 600.000” de persoane din Franţa.
- România a decis ieri să continue vaccinarea cu AstraZeneca pentru toate grupele de vârstă.
Urmărește
5476 afișări
Decizie în Franţa. Ce se întâmplă cu cei care au primit prima doză de AstraZeneca
Persoanele cu vârsta sub 55 de ani care au primit prima doză de AstraZeneca în Franţa vor face rapelul cu un alt vaccin coronavirus. Declaraţia aparţine ministrului Sănătăţii, Olivier Véran, potrivit Agenţiei ANSA.
„Este absolut logic", a spus Véran, menţionând totuşi că anunţul oficial va veni de la Institutul Superior de Sănătate (Has) într-o conferinţă de presă, vineri.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Institutul Superior de Sănătate a suspendat pe 19 martie administrarea vaccinului AstraZeneca pentru cei care au sub 55 de ani.
„The Telegram” scrie că autoritatea franceză de sănătate va anunţa vineri că serurile Moderna şi Pfizer ar trebui folosite la rapel pentru persoanele cu vârsta mai mică de 55 de ani care au primit prima doză de AstraZeneca.
Olivier Véran a indicat că această situaţie priveşte „aproape 600.000” de persoane din Franţa. „Fac parte din această populaţie”, a spus el.
Cu toate acestea, Olivier Véran a reiterat ideea că Franţa continuă să încurajeze folosirea vaccinului AstraZeneca, amintind că „raportul risc-beneficiu”al acestui ser a fost „foarte, foarte favorabil”. „Luaţi în considerare că aveţi 0,2 persoane din 100.000, adică două persoane dintr-un milion, care ar putea avea un efect secundar potenţial grav”, a asigurat ministrul Sănătăţii francez.
Comitetul de coordonare a campaniei de vaccinare a decis, joi după-amiază, că România va continua vaccinarea cu AstraZeneca pentru toate grupele de vârstă, în condiţiile în care câteva ţări europene au impus limite de vârstă, după anunţul EMA privind o legătură între vaccin şi cazurile rare de tromboză.
Valeriu Gheorghiţă a menţionat ieri că în cazul în care o persoană a avut tromboze de la vaccinul AstraZeneca va primi rapelul de la altă companie farmaceutică.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe