- Home
- Coronavirus
- (04.10.2020, 02:53)
- Eugenia Foarfecă
Junk food şi pastile luate zilnic! Trump e candidatul ideal la o formă severă de Covid. Care-i sunt punctele vulnerabile?
- Donald Trump a împlinit în iunie 74 de ani
- Potrivit unei analize a Centrului de Control al Bolilor din America, persoanele cu vârste între 65 şi 74 de ani cu Covid au de 5 ori mai multe şanse să fie spitalizate
- Amator de junk food şi nu de sport, liderul de la Casa Albă are peste 110 kg
- Donald Trump ia zilnic Simvastatin, un medicament pentru reglarea colesterolului
- În noiembrie 2019 Trump a făcut o vizită neaşteptată la Spitalul Walter Reed şi s-a speculat atunci că are probleme cu inima
- Pe 14 iunie 2020, la Academia Militară de la West Point, Trump a putut fi văzut cum coboară cu dificultate o rampă şi cum ţine un pahar cu apă cu ambele mâini
Urmărește
707 afișări
Sursa foto: profimedia
La 74 de ani, Donald Trump, cel mai puternic om al Planetei, este the “ Big Guy”, la propriu. Ţi-a spus de atâtea ori sus şi tare că-i sănătos tun. Bolile nu-i dau însă la o parte din cale pe preşedinţi. Atârnă deasupra lui tare care l-ar putea face un candidat ideal la o formă gravă de Covid.
Anticolesterol la purtător
Este un munte de om de peste 110 kilograme şi are o problemă cu colesterolul numită dislipidemie. De altfel, Trump ia zilnic un medicament numit Simvastatin. Este un medicament uşor, care se dă în formele incipiente ale acestei dereglări.
ULTIMELE ȘTIRI
-
TU l-ai vota pe Donald Trump, dacă ar candida la Președinția României? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Cornel Oţelea, singurul handbalist român care a câştigat de trei ori titlul mondial, a murit
-
Elon Musk reacţionează la comentariile privind gestul său de la învestirea lui Trump: „Atacul este atât de obosit”
-
Războiul din Ucraina, ziua 1064. Trump afirmă că SUA „probabil” vor sancţiona Rusia dacă Moscova refuză negocierile de pace / Secretarul de Stat al SUA: Vrem să punem capăt războiului din Ucraina, astfel încât acesta să nu reînceapă peste 3-4 ani
Dislipidemia înseamnă anumite modificări ale nivelului de grăsimi din sânge. Dacă nu sunt ţinute sub control, aceste grăsimi accelerează apariţia bolilor de inimă.
Trump este unul din cele peste 90 de milioane de persoane obeze din SUA.
Iar obezitatea, aşa cum ştii deja, este unul dintre factorii de risc care poate duce la forme grave de Covid 19.
În cazul persoanelor care au Covid 19, riscul de spitalizare şi deces creşte odată cu vârsta. Conform unor date recente ale Centrului de Control al Bolilor din America, cei cu vârste cuprinse între 65 şi 74 de ani au de 5 ori mai multe şanse de a fi spitalizaţi, iar riscul de deces în cazul lor este foarte mare. Donald Trump este în această categorie de risc.
Amator de junk food, şi nu de sport
Chiar dacă de fiecare dată a spus mândru în faţa camerelor că este sănătos tun, el are des în farfurie ceea ce medicul nu ţi-ar recomanda ca să fii sănătos: junk food.
Nu e un secret că burgerii, pizza şi puiul prăjit nu lipseau din meniul lui de la Casa Albă, chiar şi la dineurile oficiale. Dieta lui e clar duşman de temut pentru inimă. Nu o data Dr. Ronny Jackson, unul din doctorii Casei Albe, i-a spus că o dietă săracă în carbohidraţi şi grăsimi dar şi ceva sport i-ar prelungi viaţa cu ani întregi.
Sănătos tun, dar merge neaşteptat în noiembrie 2019 la Walter Reed
Un lucru e cert: cu două luni înainte să se îmbolnăvească de Covid 19 Trump a fost declarat sănătos de medici, la controlul medical anual. Aşa s-a întâmplat şi anul trecut, deşi medicii au remarcat un surplus de kilograme.
Şi totuşi, o vizită neaşteptată pe care a făcut-o în noiembrie la Centrul Medical Militar Walter Reed a născut multe speculaţii în spaţiul public.
Deşi secretara de presă de la Casa Albă de atunci, Stephanie Grisham, a spus initial că Trump a mers la spital pentru a face controlul medical anual, s-a vehiculat apoi că vizita nu a respectat protocolul unui examen prezidenţial de rutină şi nu a fost inclusă în programul Casei Albe.
La numai câteva zile de la această vizită, Casa Albă vorbea despre un control provizoriu, în loc de cel anual. Pe reţelele de socializare au apărut atunci zvonuri că Preşedintele a mers la Walter Reed pentru că avea dureri în piept.
Comandantul de marină Sean Conley a explicat atunci că nu a fost vorba despre o problemă urgentă sau acută, ci despre un control de rutină.
Momentul 14 iunie 2020, West Point
La mijloc de iunie, anul acesta, Donald Trump a participat la ceremonia decernării diplomelor la academia militară de la West Point. După ce şi-a terminat discursul, Trump a lăsat impresia că are dificultăţi la mers pentru că a coborât rampa cu paşi mici. Tot atunci cei din jur au observant cum, pe la mijlocul discursului, Trump se foloseşte de ambele mâini pentru a duce la gură paharul de apă. Din nou, speculaţii legate de faptul că are o suferinţă fizică.
La scurt timp Trump a explicat presei că a dorit să fie mai precat şi să nu cadă, dându-i astfel motive să râdă de el.
Din nou la Walter Reed, de data asta fără secrete
Din păcate, Trump este acum din nou la Walter Reed, dintr-un motiv invizibil care a dat peste cap o lume întreagă.
Echipa multidisciplinară de medici îl monitorizează permanent.
Atacă virusul şi cu Remdesivir, dar şi cu cocktail de anticorpi, în speranţa că nu se va replica în organismul lui. Mai au pe listă pentru tratamentul lui şi Vitamina D, Zinc, melatonină, şi banala aspirină, şi multă speranţă. Vaccinul încă nu a venit, nici măcar pentru Liderul Lumii.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: STUDIU. În lipsă de afecțiune, oamenii dezvoltă sentimente față de sistemele de Inteligență Artificială
Citește pe www.zf.ro: Lovitură în plin pentru economia românească: Chinezii de la Haier închid fabrica din judeţul Prahova, un proiect de 70 de milioane de euro unde creaseră peste 1.000 de locuri de muncă. Proiectul a fost inaugurat în 2021
Citește pe www.zf.ro: Unul dintre cele mai vechi business-uri din lume. În România, companiile se bat să câştige loc
Citește și: Ce tratament pentru coronavirus primeşte Donald Trump la Centrul Medical Militar Walter Reed. Preşedintele american a mulţumit public pe Twitter echipei medicale
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Proiectul Stargate va revoluționa infrastructura A.I. Cât au investit giganții din industrie și cum vede Trump inițiativa
Surpriză la început de an: FMI a schimbat şeful pentru România şi descinde la Bucureşti la începutul lunii februarie să se întâlnească cu Guvernul şi BNR pentru a ”analiza evoluţiile economice şi financiare recente”
A doua cea mai mare metropola a lumii riscă să dispară sub ape, iar soarta mega-oraşului atârnă în mâinile unui miliardar
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Jurata de la show-ul de talente, fotografiată de paparazzi la întâlnirea cu celebrul milionar mai tânăr cu 12 ani decât ea
PROSPORT.RO
Pensionarii din România care au muncit între acești ani ar putea primi 400 de lei în plus, începând cu 1 februarie 2025
CANCAN.RO
Ce s-a ales de Octavian BELLU. Ce job „normal” și-a luat și unde s-a angajat, după retragerea din gimnastică
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe