- Home
- Coronavirus
- (24.12.2021, 14:56)
- Andrei Şerbănescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Testele rapide nu detectează întotdeauna tulpina Omicron. Ce trebuie făcut pentru un rezultat cât mai eficient
Testele rapide pentru COVID-19 sunt simplu de administrat şi sunt gata în câteva minute. Cu toate acestea, dacă te testezi prea devreme în timpul unei infecţii, testul va ieşi negativ, indiferent dacă ai sau nu boala.
Urmărește
1434 afișări
„Există o concepţie greşită conform căreia dacă ai fost expus, ar trebui să fii testat imediat”, a declarat Susan Butler-Wu, medicul care conduce testele clinice pentru boli infecţioase la Universitatea din California, potrivit Business Insider. „Nu există absolut nicio utilitate să faci asta dacă tocmai ai fost expus, deoarece virusul are nevoie de timp pentru a se replica”.
Testele rapide sunt concepute pentru a da rezultate pozitive atunci când încărcătura virală atinge punctul maxim, iar acest lucru se întâmplă după câteva zile de la infectare. În acest timp, pacientul poate dezvolta sau nu simptome ale Omicron, care pot include tuse, oboseală şi rinoree.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Începe depunerea jurământului de înstituire a noului Guvern al României
-
Incendiul izbucnit în Dâmboviţa după un accident între 2 cisterne, una încărcată cu GPL, stins / Două cisterne s-au ciocnit pe DN 72, în Dâmboviţa.
-
Zelenski: Dependenţa Slovaciei de reusrsele Rusiei este o mare problemă de securitate pentru Europa
-
Kelemen Hunor: Trebuie stabilit calendarul prezidenţialelor, nu mai târziu de luna aprilie
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Protest AUR în plenul reunit al Parlamentului. George Simion: „Simulacru de audieri”
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Bilanţ coronavirus, 24 decembrie. Mai puţine cazuri COVID-19 şi mai puţine decese raportate în ultimele 24 de ore
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Tudor Chirilă știe de ce Raluca Moldoveanu nu a câștigat Vocea României! „Am punctat chestia asta”
CANCAN.RO
Care este orașul din România care oferă 50% reducere la impozitele locale pentru donatorii de sânge
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe