Actorul Daniel Day-Lewis revine pe marele ecran. În ce film va juca

După o absenţă de şase ani, Daniel Day-Lewis, câştigător a trei premii Oscar, se întoarce pe marele ecran în lungmetrajul Anemone, regizat de fiul său, Ronan Day-Lewis, scrie Deadline.

Urmărește
151 afișări
Imaginea articolului Actorul Daniel Day-Lewis revine pe marele ecran. În ce film va juca

Actorul Daniel Day-Lewis revine pe marele ecran. În ce film va juca

Filmul, o producţie a Focus Features şi Plan B, explorează relaţiile complexe dintre taţi, fii şi fraţi.

Scenariul a fost scris de cei doi, ceea ce marchează prima colaborare creativă a lor în această formă. În distribuţie apar şi Sean Bean, Samantha Morton, Samuel Bottomley şi Safia Oakley-Green. Aceasta va fi prima apariţie a lui Daniel Day-Lewis pe ecran de la rolul său din Phantom Thread (2017).

Peter Kujawski, preşedintele Focus Features, a declarat: „Suntem extrem de încântaţi să colaborăm cu Ronan Day-Lewis la debutul său regizoral, alături de Daniel Day-Lewis. Scenariul lor este cu adevărat excepţional şi suntem nerăbdători să aducem această viziune publicului”.

Ronan Day-Lewis, cunoscut deja ca artist vizual şi cineast, a avut expoziţii de succes în Statele Unite, iar debutul său internaţional solo va avea loc în Hong Kong pe 2 octombrie, urmat de expoziţii în New York şi Los Angeles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici