Al Pacino, la un pas de moarte din cauza Covid-19

Actorul Al Pacino, în vârstă de 84 de ani, a dezvăluit într-o serie de interviuri recente că a fost la un pas de moarte după ce a luat Covid-19 în 2020.

Urmărește
353 afișări
Imaginea articolului Al Pacino, la un pas de moarte din cauza Covid-19

Al Pacino, la un pas de moarte din cauza Covid-19

Starul din „Naşul" şi „Scarface" a oferit detalii despre experienţa sa, într-un moment în care vaccinul împotriva virusului nu era încă disponibil.

În interviuri acordate pentru New York Times şi revista People, Pacino a descris momentele critice prin care a trecut: „Au spus că mi-a dispărut pulsul”.

Pacino şi-a amintit cum s-a simţit înainte de a-şi pierde cunoştinţa: „Nu mă simţeam bine - neobişnuit de rău". El a menţionat că a avut febră şi deshidratare severă.

„Stăteam acolo, în casa mea, şi am dispărut. Aşa. Nu aveam puls", a adăugat el, descriind momentul în care şi-a pierdut cunoştinţa.

Situaţia a fost atât de gravă încât o echipă medicală numeroasă a intervenit la locuinţa sa. „Aveau nişte costume care păreau că vin din spaţiu sau ceva de genul ăsta", a spus Pacino, referindu-se la echipamentele de protecţie ale personalului medical. „A fost oarecum şocant să deschizi ochii şi să vezi asta. Toţi erau în jurul meu şi spuneau: <S-a întors. E aici>".

În ciuda confirmării unei asistente medicale că nu a avut puls pentru o perioadă, Pacino rămâne nesigur dacă a experimentat cu adevărat moartea. „Am crezut că am experimentat moartea. Poate că nu ... Nu cred că am murit. Toată lumea a crezut că am murit. Cum aş putea fi mort?", a declarat el pentru People.

Cu toate acestea, când a fost întrebat dacă această întâlnire cu moartea i-a schimbat modul de viaţă, Pacino a răspuns simplu: „Deloc".

Dezvăluirile vor face parte din viitoarea sa carte de memorii, intitulată „Sonny Boy". În prezent, Pacino îşi promovează cel mai recent film, „Modì, Three Days on the Wing of Madness", care a avut premiera la Festivalul de Film de la San Sebastián.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
al pacino,
covid-,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici