- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (12.02.2018, 17:45)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ambasadoarea Franţei în România: Gastronomia franceză, o cale de afirmare pentru maeştrii bucătari
Gastronomia franceză este o ocazie de neratat pentru maeştrii bucătari din întreaga lume, inclusiv din România, de a se face cunoscuţi şi de a-şi face cunoscută meseria, subliniază Michèle Ramis, ambasadoarea Franţei în România, în contextul pregătirilor pentru a patra ediţie "Goût de/ Good France".
Urmărește
158 afișări
Ambasadoarea Franţei în România: Gastronomia franceză, o cale de afirmare pentru maeştrii bucătari
Ambasadoarea Franţei în România a pus în evidenţă importanţa acestei operaţiuni care oferă maeştrilor bucătari posibilitatea de a se face remarcaţi, dar şi susţinerea unei reţele din care fac parte unii dintre cei mai buni şi cei mai cunoscuţi chefi din Franţa şi din lume.
Înscrierile pentru a patra ediţie a operaţiunii "Goût de/ Good France" sunt deschise până pe 20 februarie, la adresa http://restaurateurs.goodfrance.com/fr/user/register , potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Gabriel Cotabiță a murit la vârsta de 69 de ani
-
Peste 100.000 de români au votat în străinătate la alegerile prezidenţiale
-
În Schengen, dar cu controale la graniţă. Surse bulgare: controalele la frontierele terestre vor rămâne în vigoare timp de cel puţin şase luni după aderare. Excepţie pentru graniţa Bulgaria-Grecia
-
Vin banii europeni. Cum pot companiile să obţină finanţare de peste 1 milion de euro şi ce condiţii trebuie să bifeze
"«Goût de/ Good France», eveniment internaţional organizat de Ministerul francez pentru Europa şi Afaceri Externe, le propune restaurantelor care participă la această operaţiune să le ofere invitaţilor lor o experienţă autentică a artei de a trăi franţuzeşte şi să aducă, totodată, un omagiu gastronomiei franceze şi capacităţii sale de a inova. Valorile pe care gastronomia franceză le susţine fac referire la plăcerea de a împărtăşi, de a sta la masă alături de prieteni şi familie, dar şi la plăcerea de a savura mâncarea", a declarat ambasadoarea Franţei în România.
"Totuşi, «Goût de/ Good France» înseamnă şi o magnifică reţea de peste 2.000 de restaurante de pe cele cinci continente, care reuneşte chefi cunoscuţi şi celebri în întreaga lume, precum Guy Savoy sau Alain Ducasse, dar şi vedetele de mâine ale gastronomiei. Această operaţiune este un eveniment de neratat pentru toţi maeştrii bucătari pregătiţi pentru o aventură gastronomică unică", a adăugat Michèle Ramis.
A patra ediţie a operaţiunii "Goût de/ Good France", devenită o tradiţie în fiecare primăvară, va reuni, pe 21 martie, peste 2.000 de restaurante de pe cinci continente, pentru a celebra toate acele calităţi care fac gastronomia franceză să fie unică: excelenţă, atenţie deosebită pentru calitatea produselor şi pentru detalii, plăcerea de împărţi şi de a împărtăşi.
Această operaţiune îşi doreşte să pună în valoare stilul de viaţă francez, produsele specifice anumitor zone şi să valorifice Franţa ca destinaţie turistică.
Citește pe alephnews.ro: Moscova nu are bani nici să câștige războiul cu Ucraina, nici să piardă. Care este situația economică a Rusiei
Citește pe www.zf.ro: Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cutremur pe piaţa imobiliară: ”Preţurile se vor duce la cer în perioada următoare. Realitatea e că cei care nu îşi vor mai permite să cumpere vor sta cu chirie, cum se întâmplă şi în străinătate“ VIDEO
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Ce a primit o clientă, după ce a comandat piept de pui în restaurantul lui Dani Oțil: „M-am îmbolnăvit pe loc”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe