- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (12.02.2018, 17:45)
- Ana Obretin
Ambasadoarea Franţei în România: Gastronomia franceză, o cale de afirmare pentru maeştrii bucătari
Gastronomia franceză este o ocazie de neratat pentru maeştrii bucătari din întreaga lume, inclusiv din România, de a se face cunoscuţi şi de a-şi face cunoscută meseria, subliniază Michèle Ramis, ambasadoarea Franţei în România, în contextul pregătirilor pentru a patra ediţie "Goût de/ Good France".
Urmărește
160 afișări
Ambasadoarea Franţei în România: Gastronomia franceză, o cale de afirmare pentru maeştrii bucătari
Ambasadoarea Franţei în România a pus în evidenţă importanţa acestei operaţiuni care oferă maeştrilor bucătari posibilitatea de a se face remarcaţi, dar şi susţinerea unei reţele din care fac parte unii dintre cei mai buni şi cei mai cunoscuţi chefi din Franţa şi din lume.
Înscrierile pentru a patra ediţie a operaţiunii "Goût de/ Good France" sunt deschise până pe 20 februarie, la adresa http://restaurateurs.goodfrance.com/fr/user/register , potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
"«Goût de/ Good France», eveniment internaţional organizat de Ministerul francez pentru Europa şi Afaceri Externe, le propune restaurantelor care participă la această operaţiune să le ofere invitaţilor lor o experienţă autentică a artei de a trăi franţuzeşte şi să aducă, totodată, un omagiu gastronomiei franceze şi capacităţii sale de a inova. Valorile pe care gastronomia franceză le susţine fac referire la plăcerea de a împărtăşi, de a sta la masă alături de prieteni şi familie, dar şi la plăcerea de a savura mâncarea", a declarat ambasadoarea Franţei în România.
ULTIMELE ȘTIRI
-
EXCLUSIV: Politicile economice ale lui Trump şi consecinţele lor economice. Implicaţii pentru România
-
ZF: Un buget făcut pornind de la cheltuieli: Guvernul presupune că va majora veniturile cu 16%, foarte puţin probabil, ca să se încadreze în deficitul de 7%
-
FCSB vs Manchester United. Fanii englezi fac spectacol în Centrul Vechi. Angajaţii localurilor surprinşi de modul în care englezii golesc halbă după halbă
"Totuşi, «Goût de/ Good France» înseamnă şi o magnifică reţea de peste 2.000 de restaurante de pe cele cinci continente, care reuneşte chefi cunoscuţi şi celebri în întreaga lume, precum Guy Savoy sau Alain Ducasse, dar şi vedetele de mâine ale gastronomiei. Această operaţiune este un eveniment de neratat pentru toţi maeştrii bucătari pregătiţi pentru o aventură gastronomică unică", a adăugat Michèle Ramis.
A patra ediţie a operaţiunii "Goût de/ Good France", devenită o tradiţie în fiecare primăvară, va reuni, pe 21 martie, peste 2.000 de restaurante de pe cinci continente, pentru a celebra toate acele calităţi care fac gastronomia franceză să fie unică: excelenţă, atenţie deosebită pentru calitatea produselor şi pentru detalii, plăcerea de împărţi şi de a împărtăşi.
Această operaţiune îşi doreşte să pună în valoare stilul de viaţă francez, produsele specifice anumitor zone şi să valorifice Franţa ca destinaţie turistică.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Cine este tânăra care a preluat conducerea afacerii de sute de milioane fondată de părinţi? Businessul include şi o reţea de 80 de magazine
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Noua iubită a lui Bellingham e un model strălucitor, cu un trecut amoros bogat. A fost în relație cu actorul Michael B. Jordan
PROSPORT.RO
Ninge 7 zile fără oprire în București. Pe ce dată vin ninsorile, potrivit meteorologilor Accuweather
CANCAN.RO
Fericirea bate la ușă pentru aceste ZODII, de la 1 februarie 2025. Li se deschide calea spre succes
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe