Beach, Please! 2024: un festival fenomen şi un nou orizont pentru 2025

Cea de-a treia ediţie a festivalului ,, Beach, please!” se încheie după o seară în care Travis Scott a strâns peste 120.000 de festivalieri, în faţa unei singure scene. Organizatorii anunţă că ediţia din acest an a fost un succes şi se pregătesc deja pentru următoarea ediţie. Tot în această dimineaţă s-a încheiat şi prima sesiune de pre-sale pentru ediţia din 2025. Peste 50 de mii de bilete au fost vândute în avans pentru ediţia de anul viitor.

Urmărește
1541 afișări
Imaginea articolului Beach, Please! 2024: un festival fenomen şi un nou orizont pentru 2025

Beach, Please! 2024: un festival fenomen şi un nou orizont pentru 2025

Vreau sa încep prin a mulţumi tuturor participanţilor. Sunt impresionat de devotamentul publicului şi emoţionat să văd că, în doar trei ani, am ajuns în acest punct. Nu ar fi zis nimeni că staţiunea Costineşti va ajunge polul muzicii urbane mondiale. Pentru noi a fost o premieră să avem atât de mulţi oameni într-un singur loc, mai ales bine într-o locaţie nouă pe care nu am avut ocazia să o testăm până acum. După un an de munca, am avut foarte multe emoţii, dar iată-ne la final cu un eveniment foarte reuşit şi vă anunţăm că nu ne oprim aici. Lucrăm deja la ediţia de anul viitor, care o să fie şi mai mare şi mai tare.” A declarat Andrei Şelaru ( Selly), Co-fondator al festivalului

Anitta, Yeat, Swae Lee, French Montana, Whiz Khalife, 6ix9ine, Nle Chopa şi Rich the Kid sunt doar o parte dintre artiştii care au electrizat Costineştiul între 10 şi 14 iulie, la BEACH, PLEASE!2024. In medie, peste 100.000 de festivalieri au venit în fiecare zi la festival, iar popularitatea fiecărui artist s-a văzut şi în numărul de oameni aflaţi simultan la main stage. De exemplu, 60.000 de oameni l-au ascultat live pe Yeat, în timp ce 90.000 de fani au savurat show-ul Anittei, iar Wiz Khalifa a bucurat peste 100.000 de persoane. Recordul de audienţă a rămas la Travis Scott. Superstarul american deşi a intarziat aproape 3 ore din cauza transportului aerian, s-a revansat fata de fidelul public Beach Please: a cântat si incantat simturile a peste 120.000 de festivalieri, aflaţi simultan la scenă. Cifra însumează capacitatea a două stadioane naţionale de fotbal.

Şi artiştii s-au declarat impresionaţi de atmosfera de la BEACH, PLEASE! Regina twerk-ului brazilian a spus că publicul român a cucerit-o:,,Romania, you’ve stolen my heart! Thanks for all the love last night”, a scris ANITTA pe reţelele ei de socializare. Jumătate român, rapper-ul YEAT le-a spus festivalierilor: ,,România, te iubesc! (momentul ilustrat aici: https://www.instagram.com/reel/C9TEInEIbEV/?igsh=MTVxYzZkY2t6NzEwYg== )

Travis Scott: ……

Organizatorii au anunţat că experienţa de festival va fi şi mai intensă anul viitor. Peste 50 de mii de bilete au fost vândute deja, în cele trei zile disponibile pentru pre-sale. Cei care îşi doresc să se bucure de festival în 2025 au putut să îşi cumpere bilete la preţurile cele mai mici posibile, cuprinse între 399 si 499 de lei.

,,Dacă anul acesta am plătit şapte milioane de euro pentru artiştii din festival, în 2025 plusăm cu 30% şi urcăm bugetul la 10 milioane de euro. Vrem ca experienţa de festival să fie de neuitat, chiar mai bună decât ediţia din 2024, pentru că ne dorim să evoluăm cu fiecare an. Avem idei nelimitate!” Spune Andrei Şelaru (Selly), Co-fondator al festivalului

Zona de festival din acest an s-a desfăşurat pe un teren de 21 de hectare, fiind cel mai mare festival ca întindere din România. Totodată, parcarea făcută special pentru eveniment are peste 50 de hectare. Totodată, peste 2.000 de oameni au lucrat în cadrul festivalului, pe parcursul desfăşurării acestuia.

Festivalul, care a pornit ca o petrecere pe plajă în Costineşti în 2022, s-a transformat într-un fenomen pentru tineri şi a devenit cel mai mare festival urban din Estul Europei. Investiţia din acest an se ridică la 14 milioane de euro, dintre care şapte milioane sunt alocate exclusiv pentru artişti.

,,Beach, please!” a devenit şi un fenomen online. Canalele de social media ale festivalului au explodat în timpul evenimentului! Contul de Tiktok @beachplease a depăşit un milion de urmăritori, în timp ce, pe Instagram, aproape jumătate de milion de internauţi au dat fallow, devenind astfel cel mai mare cont, ca număr de abonaţi, al unui festival, din România. Mai mult, zilnic, cei care nu au ajuns fizic la festival, au putut să urmărească transmisiunea live pe canalul oficial de Youtube.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici