Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului „Emily in Paris”

  • Prima doamnă a Franţei, Brigitte Macron, îşi va interpreta propriul rol în serialul de succes de pe Netflix, „Emily in Paris”.
  • A doua parte a sezonului patru se lansează pe platforma de streaming în această săptămână, potrivit The Indepenendent.
Urmărește
479 afișări
Imaginea articolului Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului „Emily in Paris”

Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului „Emily in Paris”

Vestea privind apariţia lui Brigitte Macron a fost anunţată pentru prima dată de revista Elle marţi. Publicaţia a arătat că prima doamnă a Franţei va purta propriile haine pentru apariţia sa „fără să i se dea instrucţiuni speciale”.

Vedeta Lily Collins, care o interpretează pe Emily, a declarat că ideea cameo-ului a fost încă din 2022.

„Ideea acestei apariţii ne-a venit când Darren Star şi cu mine am întâlnit-o la Palatul Elysée în decembrie 2022”, a spus ea, referindu-se la creatoarea serialului.

„Ea este un mare fan al serialului şi a luat cu mult umor menţionarea ei în sezonul 1. Această scenă din sezonul 4 îi face cu ochiul, iar a filma cu ea a fost atât o onoare, cât şi o adevărată bucurie”.

Vedeta a spus că prima doamnă are „un mare talent”.

Deşi este prima dată când Brigitte Macron apare în emisiune, ea a jucat un rol important în primul sezon.

În timp ce lucra la o campanie în episodul Masculin Féminin, Emily este dezamăgită să afle că francezii folosesc un adjectiv masculin pentru vagin, un gând pe care îl împărtăşeşte apoi pe social media. Postarea ei este văzută şi împărtăşită de fosta primă doamnă a Franţei Carla Bruni şi este apoi văzută de Brigitte Macron, care o împărtăşeşte cu urmăritorii săi.

Scena o arată pe Macron doar din spate, însă atenţia pe care Emily o primeşte din partea sa duce în cele din urmă la câştigarea respectului colegilor săi.

Sezonul patru din Emily in Paris continuă să urmărească viaţa amoroasă a directoarei de marketing Emily Cooper, în timp ce sincronizarea funcţionează în cele din urmă pentru ea şi bucătarul francez Gabriel, interpretat de Lucas Bravo, şi slujba ei la o agenţie de marketing de lux cu şefa Sylvie, interpretată de Philippine Leroy-Beaulieu, şi colegii Julien şi Luc, interpretaţi de Samuel Arnold şi, respectiv, Bruno Gouery.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici