,Candidatul perfect” - acest Teambuilding al bugetarilor- intră în cinematografe din 22 octombrie

La aproape doi ani de la succesul filmului "Teambuilding", producţia românească cu cel mai mare Box Office (5 milioane de dolari), Vidra Productions lansează pe marile ecrane ,,Candidatul Perfect" – acest Teambuilding despre bugetari. Filmul, scris şi regizat de Alex Coteţ (scenarist ,,Teambuilding”, ,,Miami Bici 1&2”) va fi lansat pe 22 octombrie.

Urmărește
776 afișări
Imaginea articolului ,Candidatul perfect” - acest Teambuilding al bugetarilor- intră în cinematografe din 22 octombrie

,Candidatul perfect” - acest Teambuilding al bugetarilor- intră în cinematografe din 22 octombrie

Dacă ,,Teambuilding" ne-a făcut să râdem de absurdităţile vieţii corporatiste, ,,Candidatul Perfect" ridiculizează culisele vieţii politice româneşti. Totul pleacă, însă, de la românul de rând. Costică (Nicu Banea) şomer şi fără prea multe ţeluri în viaţă, sătul să tot fie luat de prost, candidează la prezidenţiale, ca să fure locul de parcare a vecinului, fără să ştie că este manipulat de partid, care, în secret, vrea să piardă alegerile ca să poată fura statul în continuare.

,,Când mergeam prin ţară cu promovarea Teambuilding, în aproape fiecare sală de cinema se ridica cineva şi întreba: «Da' de ce nu faceţi unul şi cu cei de la stat?» Aşa mi-a venit ideea unei comedii care se duce spre zona de fantasy: cum ar fi viaţa ta dacă mâine ţi s-ar îndeplini dorinţa de a fi preşedinte? Dacă cineva ţi-ar zice: «Păi… Ia, bagă-te tu! Uite cheile de la palat, uite maşina, hai şi condu ţara! Ai avea curaj? Ai da înapoi? Ai şti ce să repari sau mai mult ai strica?Suntem o naţie de 20 de milioane de preşedinţi în aşteptare.” Spune Alex Coteţ, scenarist, regizor şi producător al filmului

Data lansării nu e deloc întâmplătoare: producătorii au ales strategic să aducă satira în faţa publicului chiar cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale.

,,Siminel este primul meu personaj MAI negativ. Zic MAI deoarece este şi foarte simpatic , îţi este drag de el chiar dacă scoate numai inepţii pe gură. Este un rol pentru care m-am inspirat din peripeţiile beizadelelor faimoase ale României. De asemenea, este şi primul meu rol secundar după multă vreme. Asta mi-a dat multă libertate comică. Cel mai recunoscator sunt pentru distribuţia incredibilă de actori din jurul meu în această producţie!” - Matei Dima, producător şi actor 

Nicu Banea, Cătălina Grama, Alex Bogdan, Andi Vasluianu, Matei Dima, Cătălin Herlo, Gojira, Cătălina Mihai, Roxana Condurache, Lucian Viziru, Costi Max şi Tina Duceac sunt doar o parte dintre actorii care aduc la viaţă comedia, produsă de Matei Dima, Lucian Ştefan, Alex Coteţ şi Alexandra Hash. 

,, Candidatul perfect a fost pentru mine ocazia ideală de a mă întâlni cu comedia. Îmi doream de ceva vreme sa am ocazia sa colaborez cu Alex Coteţ şi Matei Dima, pentru că îmi sunt foarte dragi şi am un respect deosebit pentru tot ce au realizat în ultimii ani, pentru valul nou de comedie. Am creat un caracter puternic, determinant, perseverent şi nemilos pe alocuri, care îşi urmăreşte foarte bine ţinta, dar şi cu foarte mult haz în acelaşi timp. Sunt convinsă ca publicul va fi încântat de această satiră socială cu iz politic.” Mărturiseşte Cătălina Grama, actriţă

Candidatul Perfect" marchează al 11-lea film Vidra Productions, compania care a redefinit cinematografia românească. Fondată de Matei Dima şi Ştefan Lucian, sub conducerea Alexandrei Hash, Vidra Productions a dominant Box Office-ul cu producţii blockbuster precum "Teambuilding", "Buzz House", "Miami Bici 1&2" şi "Tati part-time". Anul 2023 a marcat cea mai bună revenire în cinematograf pentru România, comparativ cu 2019 ( anul de dinaintea pandemiei care a restricţionat semnificativ acest sector), dintre toate ţările în care activează cel mai mare lanţ de cinematografe din România. Reprezentanţii acestuia au mărturisit că publicul pentru filmele româneşti a crescut de 2% la 26%, iar producţiile Vidra sunt în topul preferinţelor cinefililor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici