Cântăreaţa Cardi B, internată în spital în urma unei „urgenţe medicale”

Cardi B a anunţat că a fost spitalizată din cauza unei urgenţe medicale şi va trebui să lipsească de la concertul programat sâmbătă seară, când era cap de afiş la un festival de muzică din Atlanta, relatează AP News.

Urmărește
61 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Cardi B, internată în spital în urma unei „urgenţe medicale”

Cântăreaţa Cardi B, internată în spital în urma unei „urgenţe medicale”

„Sunt atât de tristă să împărtăşesc această veste, dar am fost în spital în ultimele câteva zile, recuperându-mă după o urgenţă medicală, şi nu voi putea să cânt la ONE MusicFest”, a scris artista câştigătoare a premiului Grammy pe Instagram. „Mi se rupe inima că nu voi putea să-mi văd fanii în acest weekend”.

„Mă voi întoarce mai bună şi mai puternică, în curând. Nu vă faceţi griji”, a adăugat Cardi B.

Artista în vârstă de 32 de ani, originară din New York, nu a dat alte detalii despre starea ei.

Cardi a dat naştere celui de-al treilea copil al ei cu rapperul Offset în urmă cu mai puţin de două luni. Cei doi artişti trec printr-un divorţ.

Cântăreaţa ar fi trebuit să cânte alături de Earth, Wind & Fire, Nelly, Gunna şi GloRilla la festivalul ONE MusicFest din Atlanta, care durează două zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici