Cartea „89 de reguli de viaţă ale lui Taylor Swift” este lansată la Gaudeamus

  • Cum percep artiştii responsabilitatea socială şi influenţa pe care o au asupra publicului, în special asupra tinerelor generaţii?
  • Pe 6 şi 7 decembrie, răspunsurile sunt oferite în cartea „89 de reguli de viaţă ale lui Taylor Swift”, lansată la Târgul de arte Gaudeamus.
Urmărește
209 afișări
Imaginea articolului Cartea „89 de reguli de viaţă ale lui Taylor Swift” este lansată la Gaudeamus

Cartea „89 de reguli de viaţă ale lui Taylor Swift” este lansată la Gaudeamus

Editura Sigma are o dublă lansare de excepţie a volumului „89 de reguli de viaţă ale lui Taylor Swift”, scrisă de Sophia şi Michalis Pantelouris, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.

La dezbatere, vor participa soprana pop-operă Iana Novac, mezzo-soprana Ozana Barabancea, cântăreaţa argentiniană Analia Selis şi actorul Radu Gheorghe.

„89 de reguli de viaţă ale lui Taylor Swift îi încurajează pe tineri să-şi descopere propria identitate şi să urmeze calea care li se potriveşte cel mai bine”, spune soprana pop-operă Iana Novac.

În „89 de reguli de viaţă ale lui Taylor Swift” se vorbeşte foarte mult despre perseverenţă şi autenticitate. „Perseverenţă şi autenticitate. Rezonez clar şi în aceeaşi tonalitate. O carieră în muzică, în artă sau în orice domeniu, fără perseverenţă nu ajunge la înălţime mare, iar autenticitatea ne defineşte ca persoane şi ne face unicate. Taylor Swift este, cu siguranţă, un model de urmat datorită locului în care a ajuns şi a mesajelor pe care le promovează”, mărturiseşte cântăreaţa argentiniană Analia Selis.

La rândul său, Ozana Barabancea, declară: „Eu cred că orice artist perseverent, aşa cum este Taylor Swift, este un model de urmat pentru tineri. De fapt, pentru oricine, pentru că perseverenţa bate talentul”. „Dacă artistul îşi cântă propria artă, venită din propria conştiinţă şi simţire, poate să influenţeze. Dacă artistul este cumpărat de alte forumuri manipulatoare, poate să fie un element de manipulare fără să-şi dea seama. Este evident faptul că un artist poate să inspire. În ziua de astăzi, orice poate să inspire. Dacă nu aduci principii solide şi morale, poţi fi influenţat de orice sau de oricine, oricum şi oriunde”, adaugă ea.

Menirea artistului este de a dărui ceva ce nu-i al lui, spune actorul Radu Gheorghe. „Şi a publicului de a primi şi a se bucura de clipa de efemeră emoţie sublimă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici