Cazul unei apariţii extraterestre în România, pe 27 decembrie, pe National Geographic Channel

Cazul unei apariţii extraterestre în România, investigat de National Geographic Channel, va fi difuzat pe postul de televiziune pe 27 decembrie, în cadrul serialului "Extratereştri în Europa", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
2426 afișări
Imaginea articolului Cazul unei apariţii extraterestre în România, pe 27 decembrie, pe National Geographic Channel

Cazul unei apariţii extraterestre în România, pe 27 decembrie, pe National Geographic Channel (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Serialul "Extratereştri în Europa" prezintă "o analiză amănunţită asupra aspectelor fascinante şi tulburătoare ale acestor întâlniri cu inexplicabilul". Astfel, telespectatorii vor examina rapoartele despre o navă extraterestră în jurul căreia este lansată o anchetă judiciară, dar şi documentul care susţine că Mussolini a muşamalizat zvonurile despre apariţii OZN în 1936. Poveştile din cadrul documentarului sunt variate şi captivante, de la cazul unui tânăr pilot portughez, care descrie întâlnirea faţă în faţă cu o farfurie zburătoare la 1524 metri altitudine, până la cel despre doi soldaţi din Forţele Aeriene Americane, care au observat o lumină misterioasă în pădurea din Suffolk.

Cazul apariţiei extrarerestre în România va fi prezentat în episodul intitulat "La nuntă în România", care va fi difuzat în premieră la National Geographic Channel pe 27 decembrie, de la ora 21.00.

În acest episod va fi prezentată o serie de evenimente. Astfel, în 10 septembrie 1990, într-o regiune rurală, în localitatea portugheză Alfena, un grup de copii aflaţi în drum spre şcoală observă un obiect strălucitor, metalic, cu picioare, planând la 50 de metri de la sol.

În perioada 14 - 25 septembrie 1952, NATO mobilizează un număr impresionant de forţe aeriene şi navale în regiunea Atlanticului de Nord, simulând o invazie sovietică a Europei Occidentale, în cadrul unui exerciţiu de antrenament numit "Operaţiunea Mainbrace". Numeroşi militari care luau parte la acest exerciţiu au putut observa mai multe OZN-uri zburând deasupra portavioanelor sau urmărind aparate de zbor care aterizau.

În 2001, o pană de curent aruncă satul Năneşti din judetul Vrancea, Romania, în beznă. Când sătenii ies afară să cerceteze, un OZN roşu apare pe cer şi emite perdele rotative de lumină care se răsfrâng asupra localităţii. Oamenii merg mai departe încercând să afle despre ce este vorba, dar sunt întâmpinaţi de o apariţie suprareală, care luminează cerul nopţii... martorii sunt captivaţi de evenimentele bizare. Timp de aproape două ore, apariţia trimite raze ciudate de lumină peste sat pentru ca apoi să dispară. Pe parcursul următoarelor zile, povestea este analizată în presă. Anchetatorii de fenomene OZN români vizitează zona căutând martori, se mai spune în comunicatul National Geographic Channel.

O companie deţinută de National Geographic Television (NGT) şi FOX Entertainment Group, National Geographic Channels International (NGCI) sprijină angajamentul Societăţii National Geographic de a explora, proteja şi educa prin cele şase televiziuni ale sale: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure şi Nat Geo Music.

La nivel global, National Geographic Channel (inclusiv NGC U.S. care este o companie joint-venture între NGT şi Fox Cable Networks Group) este disponibil în 440 milioane de case, în 171 tari, în 38 de limbi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici