Cel puţin o persoană a fost arestată în legătură cu moartea lui Matthew Perry, actorul din serialul „Friends”

Autorităţile au arestat cel puţin o persoană în legătură cu moartea lui Matthew Perry din cauza unei supradoze accidentale de ketamină anul trecut.

Urmărește
1324 afișări
Imaginea articolului Cel puţin o persoană a fost arestată în legătură cu moartea lui Matthew Perry, actorul din serialul „Friends”

Cel puţin o persoană a fost arestată în legătură cu moartea lui Matthew Perry, actorul din serialul „Friends”

Anunţul a fost făcut de un oficial din cadrul forţelor de ordine pentru Associated Press, sub protecţia anonimatului.

Poliţia din Los Angeles a declarat în luna mai că colaborează cu U.S. Drug Enforcement Administration şi cu U.S. Postal Inspection Service în cadrul unei anchete privind motivul pentru actorul în vârstă de 54 de ani avea atât de mult anestezic chirurgical în organism.

Autopsia sa, care a fost publicată în luna decembrie 2023, a arătat că nivelul cantităţii de ketamină din sângele actorului era în intervalul utilizat pentru anestezia generală în timpul intervenţiilor chirurgicale.

Ketamina a fost indicată ca principală cauză a decesului, care a fost considerat un accident fără suspiciuni de crimă, se arată în raport. Înecul şi alte probleme medicale au fost factori contributivi, a declarat medicul legist care s-a ocupat de caz.

Matthew Perry a fost găsit fără suflare în cadă pe 28 octombrie 2023, iar paramedicii care au fost chemaţi l-au declarat imediat mort. El a devenit faimos pentru personajul Chandler din sitcomul „Friends”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici