Celebrul serial „Monk” va fi adaptat pentru televiziunea indiană

Serialul american „Monk”, care a câştigat popularitate datorită combinaţiei unice de umor şi mister, va avea o versiune indiană, produsă pentru platforma Disney+ Hotstar, scrie Deadline.

Urmărește
57 afișări
Imaginea articolului Celebrul serial „Monk” va fi adaptat pentru televiziunea indiană

Celebrul serial „Monk” va fi adaptat pentru televiziunea indiană

Versiunea originală a „Monk” a rulat în perioada 2002 - 2009, având parte de un film de sine stătător care a fost lansat în 2022.

Serialul spune povestea lui Adrian Monk (Tony Shalhoub), un detectiv care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă, şi pe cea a colaboratorilor săi, Sharona Fleming (Bitty Schram) şi Natalie Teeger (Traylor Howard). Ei încearcă să rezolve cazuri, într-un mod neconvenţional, împreună cu Poliţia din San Francisco.

Noua adaptare va fi abordată în stil india, păstrând totuşi esenţa poveştii originale. Sumanta Bose, director de conţinut la Disney+ Hotstar, a declarat că serialul se potriveşte cu platforma datorită amestecului captivant de umor, mister şi profunzime emoţională. Producţia, care se află în curs de desfăşurare, este aşteptată să fie prezentată publicului cât de curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici