Chuck Coleman, instructorul de zbor al lui Tom Cruise pentru Top Gun, a murit într-un accident de avion

Pilotul participa la un spectacol acrobatic în Las Cruces, New Mexico.

Urmărește
310 afișări
Imaginea articolului Chuck Coleman, instructorul de zbor al lui Tom Cruise pentru Top Gun, a murit într-un accident de avion

Chuck Coleman, instructorul de zbor al lui Tom Cruise în Top Gun, a murit într-un accident de avion

Chuck Coleman, pilotul şi instructor de zbor al lui Tom Cruise pentru „Top Gun: Maverick”, a murit într-un accident de avion teribil în timpul unui spectacol acrobatic în Las Cruces, New Mexico.

Pilotul participa la un festival de acrobaţie când, în mijlocul unui spectacol, a pierdut controlul avionului său. Accidentul s-a produs la începutul după-amiezii zilei de 18 octombrie, în timp ce Coleman se afla la comenzile unui Extra Flugzeugbau EA300, o aeronavă uşoară aleasă adesea pentru efectuarea de manevre acrobatice.

Ceva nu a mers rău. Aeronava a deviat de la traiectorie, prăbuşindu-se la sol. Cu peste 10.000 de ore de zbor şi cu o carieră dedicată acrobaţiei şi testării, Coleman a fost ales şi ca instructor pentru actorii din continuarea celebrului film, un succes extraordinar al lui Tom Cruise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici