"Comedia ţine la tine", la a treia ediţie la Teatrul de Comedie

"Zoo Story", "Bella şi cavalerul fără nume" şi "Emigranţii", spectacole ale unor regizori proaspăt absolvenţi, se vor juca la Teatrul de Comedie, în proiectul-concurs pentru afirmarea noii generaţii de artişti, "Comedia ţine la tine", informează Teatrul.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului "Comedia ţine la tine", la a treia ediţie la Teatrul de Comedie

"Comedia ţine la tine", la a treia ediţie la Teatrul de Comedie

Cel mai bun spectacol va rămâne în repertoriul teatrului, iar cel mai bun regizor va putea monta pe scena Teatrului de Comedie.

Astfel, la Sala Studio a Teatrului de Comedie se vor juca spectacole puse în scenă de Silvia Dumitriu, Vladimir Anton, Zalán Zakariás, absolvenţi ai Facultăţii de Regie - Teatru din cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale"

Vladimir Anton va prezenta spectacolul "Bella şi cavalerul fără nume", de Oliver Emanuel, cu Ioana Anastasia Anton, Lucian Iftime şi Tudor Aaron Istodor, pe 25, 26 octombrie şi 4 noiembrie.

Pe 2 şi 4 noiembrie, Silvia Dumitru va pune în scenă "Zoo Story" de Edward Albee, cu Adrian Anghel şi Sorin Dinculescu.

Spectacolul "Emigranţii" de Sławomir Mrożek, cu Alexandru Unguru şi Florin Lăzărescu, va fi pus în scenă de Zalán Zakariás pe 1, 2, şi 4 noiembrie.

Intrarea la cele trei spectacole este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici