- Home
- Cultură-Media
- NEW YORK, (24.10.2014, 13:37)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Compania AMC Networks, prezentă şi pe piaţa din România, a cumpărat 49,9% din BBC America
Compania americană AMC Networks, care este prezentă şi pe piaţa din România cu mai multe televiziuni, a cumpărat un pachet substanţial de acţiuni (49,9%) la televiziunea BBC America.
Urmărește
266 afișări
Compania AMC Networks, prezentă şi pe piaţa din România, a cumpărat 49,9% din BBC America
Tranzacţia încheiată între BBC Worldwide, compania prin care radiodifuzorul public britanic îşi desfăşoară operaţiunile la nivel internaţional, şi compania americană AMC Networks este estimată la 200 milioane de dolari. BBC Worldwide va deţine în continuare un pachet de 50,1% acţiuni la televiziunea BBC America, informează realscreen.com.
În urma acestei tranzacţii, televiziunea BBC America va beneficia atât de reţeaua de distribuţie a AMC, cât şi de sistemul de vânzări de publicitate al companiei americane.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Ucraina vrea să deschidă mai bine de 150 de şcoli subterane până în toamna anului 2025
-
Se întoarce obligativitatea purtării măştilor în mai multe spitale din Ţara Galilor
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
Într-o declaraţie de presă, AMC Networks a declarat că va opera BBC America ca pe o televiziune de sine stătătoare, care va funcţiona în acord cu standardele şi politicile editoriale ale corporaţiei BBC.
Televiziunea BBC America este în prezent disponibilă în circa 80 de milioane de cămine din Statele Unite. Televiziunea a fost lansată în 1998 şi difuzează unele dintre cele mai cunoscute programe produse de BBC, între care "Doctor Who" şi "Top Gear", dar şi producţii originale, precum "Orphan Black".
AMC şi BBC au deja o relaţie de colaborare în domeniul creativ. Cele două companii au produs împreună serialul cu opt episoade "The Honourable Woman", care este difuzat în prezent în Marea Britanie, pe BBC2, şi care urmează să fie transmis şi la Sundance Channel, o televiziune deţinută de AMC.
AMC Networks Inc. este o companie de divertisment din SUA, care deţine şi operează mai multe televiziuni, între care se numără AMC, IFC, Sundance Channel şi WE TV. De asemenea, compania deţine drepturile de difuzare pentru celebrele seriale "Mad Men", "Breaking Bad" şi "The Walking Dead".
Compania americană AMC Networks a achiziţionat de la grupul american de telecomunicaţii Liberty Global Inc. divizia de conţinut - Chellomedia -, pentru 750 de milioane de euro, la începutul anului. În luna iulie, AMC Networks a anunţat schimbarea imaginii Chellomedia în AMC Networks International.
Portofoliul de televiziuni din România al AMC Networks include: Minimax, Megamax, Film Café, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network, MGM Channel (care se va transforma în AMC pe 5 noiembrie) şi Shorts TV.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe