Crosul "Bucureştiul aleargă cu ProSport şi ProFM", sâmbătă, de la ora 11.00, în Bucureşti

Crosul "Bucureştiul aleargă cu ProSport şi ProFM" se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11.00, din piaţa Charles de Gaulle, şi o va avea drept gazdă pe Mădălina Vintilă, singura voce feminină din echipa de DJ-i ProFM, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
266 afișări
Imaginea articolului Crosul "Bucureştiul aleargă cu ProSport şi ProFM", sâmbătă, de la ora 11.00, în Bucureşti

Crosul "Bucureştiul aleargă cu ProSport şi ProFM", sâmbătă, de la ora 11.00, în Bucureşti (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Cei care doresc să participe se pot înscrie pe site-ul www.alearga.ro şi sâmbătă sunt aşteptaţi între orele 8.30 şi 10.00 pentru a primi numărul de concurs la standul ProSport din piaţă.

Mădălina Vintilă, pe care ascultătorii ProFM o aud de luni până vineri de la 16.00 la 19.00, îi va susţine pe concurenţi, va da startul şi va participa la festivitatea de premiere a celor care trec de cele două probe, una de 3 alta de 10 km. DJ-iţa ProFM este o sportivă convinsă, ea a făcut baschet, karate şi doi ani de atletism.

În prezent se antrenează cu "butoanele" din studioul ProFM şi, cum s-a adaptat foarte bine în Bucureşti în cele şase luni de când a venit la radio, ea caută acum o sală de fitness unde să se menţină în formă.

"Am mai avut diferite prezentări la Cluj, dar aceasta este o provocare pentru mine. Pe lângă faptul că este primul eveniment pe care îl prezint în Capitală, este şi primul de acest gen la care particip în calitate de MC. Aşa că îi aştept pe toţi cei pasionaţi de sport să ne vedem sâmbătă dimineaţă", spune Mădălina Vintilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici