Dan Manoliu, câştigător al concursului de redactor-şef al Redacţiei Divertisment din TVR

Dan Manoliu a câştigat un concurs organizat de Societatea Română de Televiziune (SRTv) pentru ocuparea postului de redactor-şef al Redacţiei Divertisment din Televiziunea Publică, potrivit unui anunţ al TVR.

Urmărește
319 afișări
Imaginea articolului Dan Manoliu, câştigător al concursului de redactor-şef al Redacţiei Divertisment din TVR

Dan Manoliu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

Televiziunea Română a anunţat, în luna februarie, că organizează concurs pentru ocuparea postului de redactor-şef presă al Redacţiei Divertisment, din cadrul Direcţiei Editoriale.

Postul era ocupat interimar de Dan Manoliu, care, în urma concursului organizat de TVR, a devenit redactor-şef "cu acte în regulă". Dan Manoliu este cel care coordonează şi prezenţa României la ediţia de anul acesta a Eurovision, care se va desfăşura în luna mai la Baku, în Azerbaidjan.

Probele de concurs au fost: notarea proiectului managerial (probă eliminatorie) şi interviul final. Candidaţii care au fost selectaţi în urma primei probe (notarea proiectul managerial) au fost anunţaţi în vederea efectuării evaluării psihologice.

Pe de altă parte, recent, TVR a anunţat câştigătorii altor două posturi de redactori-şefi. Christel Ţopescu şi Cătălin Sava au câştigat concursurile organizate de Televiziunea Română pentru ocuparea posturilor de redactori-şefi ai Redacţiei Emisiuni în Limba Germană şi, respectiv, Redacţiei Emisiuni pentru Alte Minorităţi. La fel ca în cazul lui Dan Manoliu, Christel Ţopescu şi Cătălin Sava ocupau interimar respectivele posturi.

Televiziunea Română a anunţat, în februarie, că organizează concursuri pentru ocuparea posturilor de redactori-şefi ai Redacţiei Emisiuni în Limba Germană, Redacţiei Emisiuni pentru Alte Minorităţi, Redacţiei Emisiuni în Limba Maghiară şi, respectiv, Redacţiei Divertisment. Cele patru redacţii au fost înfiinţate în urma reorganizării TVR, în noiembrie 2010.

În urma concursului pentru ocuparea postului de redactor-şef presă - Redacţia Emisiuni în Limba Maghiară, niciun candidat nu a fost declarat admis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici