- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (25.06.2009, 15:49)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Daniel Buzdugan, obligat să plătească 90.000 euro către Radio 21
Daniel Buzdugan, fost realizator de emisiuni la Radio 21, este obligat să plătească postului de radio suma de 90.000 de euro, conform unei decizii a Curţii de Arbitraj Economic, întrucât a părăsit Radio 21 înainte de încheierea contractului.
Urmărește
3591 afișări
Daniel Buzdugan, obligat să plătească 90.000 euro către Radio 21 (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)
"Nu este un proces la tribunal, la instanţă, a fost o procedură de arbitraj. Decizia este irevocabilă", au precizat sursele.
Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Radio 21 au confirmat informaţia. "Confirmăm informaţia, dar nu putem să o comentăm în niciun fel", au declarat oficialii postului.
"Eu nu comentez. Sunt nişte avocaţi care se ocupă de problemă şi vor face demersurile necesare în legătură cu treaba asta. (...) Viaţa e o glumă şi eu sunt un om liber. O să glumesc în continuare. Nu pot fi legat cu lanţul de microfon", a declarat pentru MEDIAFAX Daniel Buzdugan.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
Conform reprezentanţilor Curţii de Arbitraj Economic Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie, arbitrajul este confidenţial.
Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au semnat, în august 2008, un contract cu divizia radio a Trustului Intact pentru a realiza emisiunea de dimineaţă "Morning Zu", la postul de radio Zu.
Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au părăsit, pe 19 iunie 2008, Radio 21, unde realizau emisiunea "Dimineaţa deMentă". "Decizia a fost luată. Plecăm şi punct. Ei (reprezentanţii Radio 21, n.r.) vor să aducă în discuţie faptul că plecăm pentru bani. Nu suntem copii, nu facem acest lucru. Suntem doi oameni maturi care îşi asumă deciziile luate. Prin înaintarea demisiei nu ne-am dus să cerem bani (...). Pur şi simplu nu ne mai simţeam ok. Mai mult nu comentez", a spus atunci Daniel Buzdugan.
De cealaltă parte, întrebat de motivele demisiei, Mihai Morar a precizat că, "la un moment dat, s-a rupt vraja". "Am rămas pentru o echipă grozavă, o atmosferă extraordinară, alături de care am realizat performanţa. La un moment dat, însă, s-a rupt vraja", a afirmat Morar.
La momentul respectiv, Alexandru Macavei, director executiv Radio 21, a declarat pentru MEDIAFAX că matinalul "Dimineaţa deMentă" va continua începând din toamna lui 2008, într-o nouă formulă.
Daniel Buzdugan a făcut parte din echipa Radio Nord Est Iaşi (1992 - 2000) şi a colaborat cu Radio Contact în perioada 2000 - 2003. În paralel, a colaborat şi cu TVR Iaşi şi Antena 1 Iaşi. În 2003, acesta a intrat în echipa Radio 21.
Radio 21 este deţinut de societatea Radio XXI SRL, ai cărei acţionari sunt Corsum Invest A.S. (Cehia) - 80% şi Lagardère Active Radio International SA (Franţa) - 20%. Acţionarii Corsum Invest A.S. (Cehia) sunt Michal Lobkowicz şi Adam Blecha, în timp ce acţionar unic al Lagardère Active Radio International SA (Franţa) este Lagardère Active Broadcast SA, cu acţionar unic Lagardère Media, potrivit site-ului Consiliului Naţional al Audiovizualului.
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:09
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
astăzi, 08:09
Peste 800 de milioane de oameni suferă de diabet, boala care ameninţă mai ales ţările sărace