După un an în care nu a fost atât de prezent pe scenă, Micutzu’ revine „În folosul comunităţii”

Micutzu’, unul dintre cei mai iubiţi artişti de stand-up comedy din România, a dat startul unui nou turneu, ce va culmina cu un show spectaculos, la Sala Palatului! După un an în care nu a fost atât de prezent pe scenă, comediantul revine – „În folosul comunităţii”,pe scenele din România, alături de colegii săi Geo Adrian, George Dumitru şi Alex Ioniţă. Turneul va începe pe 25 septembrie şi va acoperi 8 oraşe din ţară, oferind publicului râsete garantate, umorul său inconfundabil, dar şi poveşti reale.

Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului  După un an în care nu a fost atât de prezent pe scenă, Micutzu’ revine „În folosul comunităţii”

Inspirat dintr-o întâmplare adevărată din viaţa artistului, show-ul se bazează pe o premisă neaşteptată, care surprinde prin veridicitatea ei şi creează un contrast puternic cu modul în care este livrată. Micutzu’ povesteşte, în stilul său caracteristic, întâmplarea prin care a trecut în urmă cu doi ani şi jumătate şi pentru care a primit pedeapsa de a lucra 30 de zile în folosul comunităţii, la Direcţia Generală  de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului. Această poveste capătă o cu totul altă dimensiune pe scenă, datorită jocului său actoricesc inconfundabil, plin de ironie şi „fără filtre”. 

"Am văzut comunităţi în online, adică le percep ca fiind comunităţi pentru că aşa îşi numesc anumiţi influenceri oamenii care îi urmăresc. Aşa că, dragă comunitate din online, vreţi să ne vedem şi pe viu, în viaţa reală? Să ne strângem, să fim unii lângă alţii ca o comunitate reală? Vă aştept pe 17 octombrie la Sala Palatului. Voi, o comunitate, eu, munca în folosul ei!" Spune Cosmin Nedelcu ( Micutzu)

Punctul culminant al acestui turneu va fi show-ul de la Sala Palatului, pe 17 octombrie 2024. Show-ul promite să fie un adevărat regal de comedie, având loc într-una dintre cele mai mari şi prestigioase locaţii din ţară. Biletele pentru acest eveniment sunt deja disponibile şi se aşteaptă să fie sold-out în timp record, având în vedere popularitatea imensă a artistului şi succesul precedentelor sale spectacole.

Turneul „În folosul comunităţii” se va desfăşura în perioada 25 septembrie – 30 octombrie 2024, iar Micutzu’ şi echipa sa vor opri în oraşe precum Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara, Braşov, şi multe altele.

Programul complet al turneului poate fi găsiti pe paginile de social media ale artistului, iar biletele pot fi cumpărate de pe website-ul iabilet.ro. Preţul biletelor variază între 55 ron, pentru categoria de vârstă sub 23 de ani şi poate ajunge şi la 325 de lei, la zona VIP, din cadrul show-ului de la Sala Palatului. Pentru aceasta, cele mai multe variante de early bird sunt deja sold-out, iar preţurile vor creşte în perioada următoare. Detalii suplimentare despre bilete puteti afla printr-un mail la ticketing@sublimeromania.com .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici