VIDEO  Ed Sheeran a electrizat publicul venit pe Arena Naţională. Un actor celebru, urcat pe scenă / Cât au plătit românii şi străinii pentru o sticlă cu apă pe stadion

Vedeta muzicii a susţinut aseară, în Bucureşti, un concert excepţional, la care au asistat şi persoane venite din afara României.

Urmărește
16511 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran a electrizat publicul venit pe Arena Naţională. Un actor celebru, urcat pe scenă / Cât au plătit românii şi străinii pentru o sticlă cu apă pe stadion

Ed Sheeran, 33 de ani, a concertat aseară pe Arena Naţională, din Bucureşti, în faţa unui public numeros şi entuziast (70.000 de oameni, după unele estimări).

Vedeta a electrizat asistenţa cu un joc special de lumini şi cu o scenă rotativă 360 de grade nemaivăzută în România.

Surpriza serii a fost apariţia pe scenă a actorului Chris Hemsworth, 41 de ani.

Fanii din România, dar şi cei sosiţi din străinătate (pe stadion se putea auzi vorbindu-se des în bulgară), veniţi pentru concertul lui Ed Sheeran, au rămas cu gura căscată când l-au văzut pe eroul filmelor Marvel bătând la tobe.

Ulterior, acesta a fost adus pe scenă, în uralele publicului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

După concert, la vestiare, Ed Sheeran şi Chris Hewsworth au înregistrat un video pe care l-au postat pe Instagram.

Vedetele au explicat cum au ajuns să cânte împreună, în concertul din România.

Dacă la precedenta vizită în România, în 2019, a purtat un tricou al naţionalei României, Sheeran, mare fan al fotbalului şi acţionar la formaţia engleză Ipswich, a cântat având pe el un tricou negru pe care scria Bucharest.

În ultima parte a show-ului, Ed s-a prezentat pe scenă cu un tricou pe care îi scria numele şi numărul 17.

În deschiderea concertului susţinut de Ed Sheeran la Bucureşti a cântat Calum Scott (35 de ani).

Spectatorii nu au avut voie cu sticle cu apă în stadion. De la standurile din interior se putea procura, în schimbul unei sume de bani, apă, bere sau suc.

O sticlă de 0,5 litri de apă plată a costat 15 lei, la fel şi o doză de 330 ml de Cola.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici