Elton John se confruntă cu probleme de vedere după o „infecţie severă la ochi”

  • Sir Elton John a anunţat că a rămas cu „vedere limitată” la un ochi din cauza unei „infecţii severe”.
  • Artistul de 77 de ani a explicat pe Instagram că recuperarea este lentă şi că va dura până când vederea îi va reveni la normal.
Urmărește
114 afișări
Imaginea articolului Elton John se confruntă cu probleme de vedere după o „infecţie severă la ochi”

Elton John se confruntă cu probleme de vedere după o „infecţie severă la ochi”

Sir Elton John a anunţat că, în urma unei infecţii severe, pe care a dezvoltat-o pe parcursul verii, a rămas cu „vedere limitată” la unul dintre ochi, informează Sky News.

Cântăreţul de 77 de ani a declarat că procesul de recuperare este „extrem de lent” şi că va trece mult timp până când vederea la ochiul afectat va reveni la normal.

„În această vară, am avut de-a face cu o infecţie severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi. Mă recuperez, dar este un proces extrem de lent şi vor trece câteva luni până când vederea se va îmbunătăţi”, le-a spus cântăreţul celor 4,9 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Artistul le-a mulţumit, de asemenea, medicilor şi familiei sale, care l-au îngrijit în ultimele săptămâni.

La postarea sa a au răspuns mai multe celebrităţi, inclusiv designerul de modă Donatella Versace, prezentatorul radio Bob Harris şi actorul Layton Williams.

„Ia-ţi timpul necesar pentru recuperare, Elton. Vom fi aici aşteptând să te întorci atunci când vei fi sănătos şi pregătit”, i-a comentat Donatella Versace.

În aceeaşi perioadă, documentarul „Elton John: Never Too Late”, despre viaţa sa, va avea premiera europeană la Festivalul de Film BFI de la Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici