- Home
- Cultură-Media
- NEW YORK, (21.03.2015, 20:31)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Experienţa unui imigrant român în SUA, prezentată în proiectul "NYC-MYC From Bucharest to Manhattan"
Experienţa unui imigrant român în SUA, explorată de artistul Paul Cosma-Cimpoieru, va fi prezentată în cadrul spectacolului de teatru şi dans "NYC-MYC From Bucharest to Manhattan", pe 2 aprilie, la New York.
Urmărește
309 afișări
Experienţa unui imigrant român în SUA, prezentată în proiectul "NYC-MYC From Bucharest to Manhattan" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Evenimentul "NYC-MYC From Bucharest to Manhattan", susţinut de coregraful, dansatorul şi actorul Paul Cosma-Cimpoieru, va avea loc la Institutul Cultural Român (ICR) de la New York, pe 2 aprilie, de la ora 19.00.
"NYC-MYC From Bucharest to Manhattan" este un spectacol complex, realizat de către ICR New York în parteneriat cu Creative Ammo Inc./Downtown Urban Theater Festival şi sprijinit, în parte, din fonduri publice ale New York City Department of Cultural Affairs, în parteneriat cu City Council, şi cu Daniel Garodnick, membru al City Council, potrivit ICR.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
Prin acest spectacol de muzică şi dans, însoţit de o micro-expoziţie şi de un slide show despre arta actorului modern, Paul Cosma-Cimpoieru explorează experienţa unui imigrant român la New York. Actorul descoperă cum este să te trezeşti în oraşul care nu doarme niciodată şi face eforturi să se adapteze la acest ritm. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de Q&A, în cadrul căreia protagonistul va răspunde întrebărilor publicului.
Potrivit organizatorilor, spectacolul lui Paul Cosma-Cimpoieru beneficiază de toate atuurile unui actor stăpân pe arta teatrului non-verbal. Paul Cosma-Cimpoieru are o maleabilitate extraodinară a corpului, are expresivitatea, inteligenţa de a crea prin mişcare personaje şi situaţii.
Acest spectacol face parte din programul de studio pe care o reprezintă bursa obţinută de Paul Cosma-Cimpoieru, pe o durată de patru luni, la celebra şcoală de actorie americană Actor’s Studio.
Paul Cosma-Cimpoieru (dansator, coregraf şi actor) şi-a lansat cariera artistică în 2004, în Bucureşti, alături de Compania de Teatru "Passe-Partout", condusă de actorul Dan Puric. De atunci, el a mers în turnee internaţioanle şi a dansat cu companii de prestigiu, cum ar fi Gigi Căciuleanu Dance Company, Teatrul Bulandra (Bucureşti), Centrul Naţional al Dansului (Bucureşti) şi Teatrul Naţional Bucureşti.
Recent, Paul Cosma-Cimpoieru a creat coregrafia pentru premiata piesă de teatru non-verbal "Doi dintre noi", în care a jucat alături de actriţa şi dansatoarea Ana Pepine. Acest spectacol a fost prezentat în mai multe ţări din lume, precum Serbia, SUA, Rusia şi India. În afară de cariera sa de succes în dans, Paul Cosma-Cimpoieru a apărut în mai multe filme de scurtmetraj şi documentare, printre care "Life & Death of Harry Houdini" (2014) şi "The Man and the Fish" (2013).
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Motivul real pentru care Ioana State și Mane Voicu au pierdut finala Asia Express. De ce au fost desemnați câștigători Nicolai Tand și Sorin Brotnei
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe